Gündem
  • 26.6.2018 16:11

Sözcü’den Kılıçdaroğlu’na çok İnce mesaj!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hezimetlerine, aynı ideolojiyi benimseyenler bile isyan etmeye başladı. Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu bir türlü bırakmamasını eleştiren Sözcü,çok konuşulacak bir haber paylaştı.

24 Haziran seçimlerinde, seçmenlerinin beklediği oy oranını almayan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP’de partililer merakla bugün yapılacak olan seçim açıklamasını bekliyordu.

Sonuçların açıklanmasının ardından parti içerisinde birçok isim ve CHP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteciler Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etmişti. Kılıçdaroğlu’nun bugün toplanan MYK toplantısının ardından yaptığı açıklama sosyal medya da son çırpınışlar olarak yorumlanırken Sözcü gazetesinden ilginç bir paylaşım geldi.

Gazetenin manidar zamanlama ile paylaştığı haberde ‘26 Mayıs Kova Burcu’nun özeti verilirken haber için atılan başlık ‘Yeri geldiğinde geri çekilmesini de bilmek gerek’ Kılıçdaroğlu’na mesaj olarak yorumlandı.

Bugün gazetenin köşe yazarı olan Özdil’de açıkça CHP yönetimine istifa çağrısı yaparak şu satırları yazdı; “CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir. "Sen kim oluyorsun da, bize bunları söylüyorsun" diyenler olabilir… İzah edeyim. Gençliğe Hitabe'den aldığım yetkiyle söylüyorum. Tıpış tıpış değil… Defolup gideceksiniz kardeşim!”diyerek mevcut yönetime de açıktan cephe aldı.

yeniakit.com.tr 

Güncellenme Tarihi : 26.6.2018 16:15

İLGİLİ HABERLER