Medya
  • 5.7.2021 19:30

Sözcü Gazetesi Acun ve Ali Koç ile tartışan gazeteciyi işten attı

Acun ve Ali Koç ile polemiğe giren gazeteci işinden oldu..

Edin Dzeko transferi haberi yapan gazeteci için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tepki göstermiş ve bu haberi yapan gazeteciye yönelik, “O adamı iyi takip edin. O adamın kimlerle irtibatta olduğunu daha iyi anlarsınız” demişti. Haberi yapan Sercan Hamzaoğlu ise Ali Koç’a cevap verirken bir tepki de Acun Ilıcalı’dan geldi. Sercan Hamzaoğlu ise Ilıcalı’ya ‘Gece 12 de Samandıra’ya gidip takımın dikkatini dağıtma’ demişti.

Sercan Hamzaoğlu в Twitter: "Sayın Ali Koç gazetemizi ziyaret etti. Çok  güzel ve derin bir ropörtaj gerçekleştirdik. Yarın gazetemiz  @sporgazetesiamk olacak.… https://t.co/RXzrDvoLSP"

Sercan Hamzaoğlu kendisine ait sosyal medya paylaşımında bünyesinde çalıştığı basın kurumu ile yollarının ayırıldığını söyledi.

PATRON KARARI İLE İŞİME SON VERİLDİ

Sercan Hamzaoğlu yaptığı paylaşımda “Değerli okuyucularım, Herkesin malumu olan (organize) gelişmeler üzerine “PATRON” kararı ile yıllarca emek verdiğim kurumum tarafından bugün işime son verildi. Sözcü Gazetesi çatısında çalışan ve bana desteklerini esirgemeyen tüm emekçi gazeteci meslektaşlarıma teşekkür ederim.. Mesleğimden ve kongre üyesi olduğum çocukluk sevdamdam beni hiç kimse ayıramaz. Tek başıma da kalsam inandığım yoldan yürümeye devam edeceğim. Elbet O’nun da bir hesabı var diyerek bunu yapanları Allah’a havale ediyorum. Bugüne kadarki destekleriniz için siz değerli okuyucularıma en derin sevgilerimi arz ederim.” ifadelerini kullandı.


 

 

Güncellenme Tarihi : 5.7.2021 19:54

İLGİLİ HABERLER