Asayiş
  • 28.1.2014 00:02

Sözlüsünü kaçırıp tecavüz etti

Edinilen bilgiye göre, İzmit’e bağlı Akmeşe köyünde yaşayan S.Ş. (32) ile S.Y. (14) isimli kız çocuğu, yaklaşık 2 ay önce çalıştıkları tavuk çiftliğinde tanıştı. Niyetinin ciddi olduğunu söyleyen S.Ş., ailesiyle birlikte kızın evine gelerek S.Y.’yi ailesinden istedi. Anne Ş.D., kızının da istemesi üzerine sözlenmelerine izin verdi. Sözden bir gün sonra S.Ş. ile dolaşmaya çıkan S.Y. eve geri dönmeyince anne durumu jandarmaya bildirdi. S.Ş.’nin sözlüsünü kaçırıp tecavüz ettiği iddia edildi. S.Ş. ile S.Y. her yerde aranırken, jandarma ekipleri S.Ş.’nin telefonuna ulaştı. Yapılan görüşmeler sonunda S.Ş. teslim olmaya ve kızı getirmeye ikna edildi. Şahıs, jandarmaya gelerek teslim oldu. S.Y., S.Ş.’nin kendisini zorla kaçırdığını ve tehditle tecavüz ettiğini, telefonla görüntüler çekip eğer şikayetçi olursa görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde paylaşacağını söylediğini iddia ederek, annesi Ş.D. ile birlikte şikayette bulundu.
Sözlendiği küçük kızı kaçırdığını ve ters ilişkiye girdiğini ifadelerinde kabul ettiği öğrenilen S.Ş., cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, zanlıyı tutuksuz yargılanmasına karar vererek serbest bıraktı.
Yaşanan olay nedeniyle oldukça üzüldüğünü ve büyük sıkıntılar çektiğini ifade eden anne Ş.D., “Eşimle boşandığım için çocuklarımla birlikte yaşıyorum. Burada hep beraber bir tavuk çiftliğinde çalışırken kızım, S.Ş. ile tanıştı. Sonra gelip birkaç yakını ile kızı istedi” dedi.
Her ikisinin de istekli olduğunu belirterek sözlenmelerine izin verdiğini söyleyen anne Ş.D., “Evde bir söz töreni yaptık. Sözden bir gün sonra S.Ş., gelip kızımla birlikte gezmek istedi. Birlikte Sakarya’ya gittiler. Eve dönmediler, telefonlara bakmadılar. Bunun üzerine jandarmaya başvurdum. Olaydan 4 gün sonra jandarma onu ikna etti. Kızım zorla kaçırıldığını, tecavüze uğradığını anlattı. Şikayetçi olduk ancak şahıs serbest kaldı. Ben bu olay yüzünden yerimden yurdumdan oldum. Ancak bu şahıs elini kolunu sallayarak geziyor” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:08

İLGİLİ HABERLER