Spor
  • 19.5.2018 21:10

"Fatih Terim olmasa Galatasaray asla Şampiyon olamazdı!"

'Fatih Terim olmasa Galatasaray Şampiyon olamazdı!'

Spor yazarı ve yorumcusu Erman Toroğlu, 'Fatih Terim olmasa Galatasaray Şampiyon olamazdı' dedi.

Sinan Engin: Fatih Terim olmasaydı Galatasaray şampiyon olamazdı!

Beyaz TV spor yorumcusu Sinan Engin, şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Sinan Engin'in açıklamalarından öne çıkanlar:

 "Galatasaray, Tudor diye bir adamı getirmişti. Biz ‘Yanlış yanlış’diye söyledik, bizi eleştirdiler. Bruma’yı kadroya almadığı maçlark, Sneijder’ı yedek oturtmasını hatırlayın. Galatasaray’ın iyi bir kadrosu var..Bu Tudor Galatasaray’ın en iyi oyuncusu Rodrigues’i oynatmıyordu. Dursun Özbek’e seslendik, Al Fatih Terim’i rahatla dedik. İstediğin kadar iyi kadro kur, hocan iyi değilse işin çok zor. Eğer Galatasaray’ın hocası Fatih Terim olmasaydı Galatasaray şampiyon olamazdı.’"

"Göztepe maçı zor geçecek. Gözteoe Galatasaray’ı yener ve Başakşehir kazanırsa şampiyon Başakşehir oluyor. Galatasaray şampiyon olursa bir numara Fatih Terim, iki numara Abdürrahim Albayrak, üç numara futbolculardır. Fatih Terim hamlesi olmasaydı Galatasaray bugünlere gelemezdi. Mourinho bile gelse Fatih Terim Galatasaray için daha farklıdır."

"Galatasaray’ın kadrosu en az Beşiktaş ve Fenerbahçe kadar iyi. Muslera dünyanın sayılı kalecilerinden, Mariano Türkiye’nin en iyi sağ beki, Linnes ise onu aratmıyor. Donk baştan varoldu. Sadece iyi takım yetmez, iyi antrenör de lazım. Igor Tudor kalsa bu takım şampiyon olamazdı. Farhi Terim geldiğin beri Galatasaray aleyhine pek düdük çalınmadı. Galatasaray şampiyon olursa anasının ak sütü gibi helal olsun. Kendi sahalarında Barcelona gibi oynuyorlar. Türk Telekom Stadı’ndaki taraftar ölüyü diriltir."

"Ben olsam Fatih Terim’in Florya’ya bir heykelinin dikilmesi lazım. Bunun dışında Fatih Terim’le ömür boyu mukavele yapardım. 5 defa gelip 5 defa şampiyon oldu. Fatih Terim yaşayan bir Galatasaray efsanesidir."

"İyi teknik direktör olmak önemli ama iyi bir takımın da olması gerek. Mesela Fatih Terim Karabükspor’u şampiyon yapabilir mi? Senin golcün 28 gol atmış. Gomis Beşiktaş’ta oynasaydı bu sezonşampiyon olurdu. Bana göre Hem Vagner Love hem Negredo ile vedalaşması lazım."

 

Güncellenme Tarihi : 19.5.2018 21:13

İLGİLİ HABERLER