Spor
  • 27.8.2016 00:03

Frans Hoek Galatasaray kafilesinde

Galatasaray kafilesinde sürpriz isim

Süper Lig'in 2. haftasında Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak Galatasaray, İzmir'e geldi. Galatasaray'ın yeni kaleci antrenörü Frans Hoek de kafilede ilk kez yer aldı.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu ikinci hafta maçında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray Futbol Takımı, mücadelenin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sarı Kırmızılılar, karşılaşma için bugün saat 16.00’da özel bir uçuşla İzmir’e hareket ettikten sonra karayolu ile Manisa’ya geçerek yarın saat 21.45’te başlayacak olan maç için bu kentte kampa girecek. 

Galatasaray’ın Akhisar Belediyespor maçı öncesindeki kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu.

Öte yandan Galatasaray'da Claudio Taffarel'in ayrılması sonrasında Jan Olde Riekerink'in isteği üzerine teknik kadroya dahil edilen Frans Hoek de Sarı-Kırmızılı takımın Akhisar Belediyespor kafilesinde yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 27.8.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER