Spor
  • 21.5.2017 12:04

"Şenol Güneş sezon sonunda Beşiktaş'ı bırakacak"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamalardan yola çıkarak Şenol Güneş'le ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Çebi ne demişti?

Kasımpaşa maçı sonrası Ahmet Nur Çebi, "Arzu ettiği takdirde Şenol hocamızla devam edeceğiz. Onun da devam etmek istediğini düşünüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı ve Şenol Güneş ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. İşte Toroğlu'nun o sözleri:

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş hakkındaki konuşmalarından ne anlıyoruz? Benim konuşmalardan orta çıkardığım izlenimim; Şenol Güneş takımı şampiyon yapacak ve sonra gidecek. Ortada demek ki bazı sorunlar var. Ben Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda kalacağını düşünmüyorum. Yeni sözleşme teklifi var mı?

Futboldan keyif almak önemli. Aboubakar tek topla 5 kişiyi oyundan düşürdü. Kaleci de ne yapacağını şaşırdı. 10 numara iş yaptı Beşiktaş. Futbolda bu var işte. Bunu yaptığınızda ne güzel konuşuyoruz. Babel de enteresan işler yapıyor. Zor bir herif gerçekten. Beşiktaş bu sene şampiyon da olsa gelecek sene takım kadrosunu kurarken, etkili bir şeyler yapması gerekir. Orta sahada, stoperde sıkıntıları var. Şu anda Beşiktaş'ın orta sahası iyi değil.

Güncellenme Tarihi : 21.5.2017 13:26

İLGİLİ HABERLER