Spor
  • 1.7.2006 16:18

VESTEL MANİSASPOR, FRANSIZ OYUNCU BORBİCONI İLE ANLAŞTI...

ÖZCAN AYDIN
MANİSA - Vestel Manisaspor, Fransa'nın Metz Kulübü'nde forma giyen Fransız oyuncu Stephane Borbiconi ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki futbolcu Borbiconi'nin Pazartesi günü Kızılcahamam kampına katılacağı belirtilirken, Vestel Manisaspor bu transferle ön libero sıkıntısını gidermiş oldu.


Bu arada, Vestel Manisaspor'un yeni transferleri Metin Akan ve Sinan Özkan, yeni sezonda takıma girmek için çok çalışacaklarını söyledi.

 Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını belirten Metin ve Sinan, "Çok iyi bir takıma geldiğimizi biliyoruz. Gerçekten takımdan çok kaliteli oyuncular var. Aramızda çok iyi bir rekabet olacak. Sonuçta herşeyi Vestel Manisaspor'un başarısı için yapıyoruz. Vestel Manisaspor'a oynamak için geldik. Bunun için çok çalışacağız" diye konuştular.


Öte yandan, Kızılcahamam Patalya Otel'de kamp çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor, günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah antrenmanında Necla Güngör yönetiminde müzik eşliğinde areobik yapan futbolcular, oldukça neşeli dakikalar yaşadılar. Vestel Manisaspor Teknik Menajeri Niyazi Eniseler, futbolcuların kampta performanslarını en üst düzeye çıkarmak yoğun çaba içersinde olduklarını belirterek, "8 Temmuz'a kadar çalışmalarımıza Kızılcahamam'da devam edeceğiz. Daha önce belirttiğim gibi yeni sezon öncesinde kamp çalışmaları çok önemli. İkinci etap kamp çalışmasını Avusturya'da yapacağız. Burada oynayacağımız hazırlık maçlarıyla yeni sezona hazırlanacağız" dedi. Hafif sakatlığı bulunan Selçuk İnan, antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:34

İLGİLİ HABERLER