Spor
  • 4.9.2015 22:50

A Milli Takım, Hollanda hazırlıklarına başladı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri A Grubu’nda dün Letonya ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlı ekip, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Hollanda maçı hazırlıklarına başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu'nda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman öncesi milli takım kafilesi, Mevlana Türbesi'ni ve müzesini ziyaret etti. Ziyaretin geç gerçekleşmesinden dolayı antrenman saat 19.00 yerine 45 dakika gecikmeli başladı.
Dünkü Letonya maçına ilk 11'de başlayan futbolcular, otelde rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise statta ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra ay-yıldızlılar, dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

"BİZ ARDA TURAN'I KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA..."
Antrenman sırasında teknik direktör Fatih Terim, tribündeki taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşların çocuklarına yakın ilgi gösteren Terim, Arda isimli bir çocuğu kucağına aldı. 'Biz Arda Turan'ı kucağımıza aldığımız da bu çocuktan biraz daha büyüktü" diyen Terim'in bu sözleri gülüşmelere sebep oldu.
Milliler, yarın yapacağı antrenmanla Hollanda maçı hazırlıklarını tamamlayacak. 

BURKAY ÇELEBİOĞLU - MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:34

İLGİLİ HABERLER