Spor
  • 6.3.2015 21:27

Alex Fenerbahçe'yi karıştırdı

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, kendisinin Emenike, Webo, Kuyt ve Sow'un toplamından daha fazla gol attığını Twitter'dan yazan bir taraftara "Biliyorum" diye karşılık verince ortalık karıştı. Bazı taraftarlar Alex'e tepki gösterirken, bazıları da destek verdi ve ortaya onlarca ilginç tweet çıktı.

Futbola geçtiğimiz aylarda veda eden Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldızı Alex de Souza, sarı lacivertli takımın pazar günü oynayacağı Galatasaray maçı öncesi Twitter'da resmen şov yaptı.

Alex de Souza'nın Twitter şovu bir kadın taraftarın attığı "Emenike+Webo+Kuyt+Sow: 371 maç / 131 gol. Koşmayan Alex de Souza: 341 maç / 171 gol. 30 eksik maç, 40 fazla gol" tweeti ile başladı. Brezilyalı efsane bu tweete "Biliyorum!" diye cevap verdi.

Bazı Fenerbahçe taraftarları Alex'in bu tweetine tepki gösterirken, efsane futbolcunun hayranı olan bazı futbolseverler '1AlexDegilim', 'Legend', 'derbi', 'goal' hashtag'leri açtı ve Galatasaray'a attığı gollerin Vine'larını yayınladı. Alex de bu tweetleri alıntı yaptı. Brezilyalı efsanenin bu tweetleri kısa sürede onlarca kişi tarafından retweet edildi.

İŞTE O TWEETLER

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:44

İLGİLİ HABERLER