Spor
  • 13.6.2018 14:40

Ali Koç'tan kritik Aykut Kocaman açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli, teknik direktör konusunda net bir karara varılmadığını ancak yerli bir hoca ile devam edilecekse bunun kesinlikle Aykut Kocaman olacağını belirttiler.

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Damien Comolli ve Başkan Ali Koç düzenlenen imza töreninde konuştu.

ALİ KOÇ'TAN KOCAMAN VE YANAL AÇIKLAMASI

Mevcut resmi çekmemiz açısındanAykut Kocaman çok yardımcı oldu. Bana sorarsanız, bu kadroyu ikinci yapmak çok büyük bir başarıdır. Çalıştığı iklim ve ortam açısından da söylüyorum. Önümüzdeki sezon için biz beklentilerimizi, o da kendi beklentilerini söyledi. Yerli hoca ile çalışacaksak Aykut Kocaman ile çalışacağız.

Başka hoca olmayacak. Bodrum'da Ersun Hoca ile görüştüler haberleri çıktı. Yakından uzaktan alakası yok. Bununla beraber, hocamıza da şunu söyledik. Kendisinden bir müddet süre istedim. Cumaya kadardı. Damien'ın çalışmaları süre gerektiriyor. Biz gelecekle ilgili her türlü opsiyonumuzu, en sağlıklı, en doğru şekilde değerlendireceğiz. Kimsenin baskısı altında kalmadan, duygusallığı yer vermeden, bu konuda camiamız için en sağlıklı kararı almaya çalışıyoruz. Yakın zamanda nihai kararımızı vereceğiz. Sizlerle de anınla paylaşacağız.

COMOLLI: "KOCAMAN İLE YAPTIĞIMIZ TOPLANTI..."

Aykut Hoca ile birebir toplantı yaptık. Ben o toplantıdan çok keyif aldım. Daha önce bana söylendiği gibi çok kibar, işini çok seven, futbolcuları tarafından saygı duyulan bir insan. Aykut Kocaman'dan, her departmandan rapor alıyorum. Bu raporlar doğrultusunda kararı vereceğim ve yönetime onay için sunacağım.

COMOLLI: "TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNA HAKİMİZ"

Teknik direktör konusuna gelince, gerek Türkiye'de gerek yurt dışında piyasaya hakimiz. Şu an hiçbir şey yapmamışız gibi duruyor ama çok şey yaptık, çok çalıştık. Yerli hoca ile çalışacaksak, kesinlikle Aykut Kocaman ile devam edeceğiz. Yabancı hocalarla ilgili de çalışmalarımız var, piyasaya tamamen hakimiz. Hangi hoca işsiz, hangi hoca takımından ayrılmak istiyor hakimiz. Futbolda her zaman her şeyi kontrol edemezsiniz. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Güncellenme Tarihi : 13.6.2018 16:03

İLGİLİ HABERLER