Spor
  • 28.7.2014 22:57

Almanya’nın en iyisi Hakan

Sporx’in haberine göre; Almanya Bundesliga’nın Bayer Leverkusen ekibine transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu önemli bir ödülün sahibi oldu.
20 yaşındaki genç yıldız, Almanya’nın en önemli spor dergilerinden birisi olan 11 Freunde’nin yaptığı anket sonucu 2013/14 sezonunun en iyi genç futbolcusu ödülünün sahibi oldu.
Hakan, 22 futbol yorumcusunun oylaması sonucu 40 puan alarak Schalke 04′ten Max Meyer ve yeni takım arkadaşı Josip Drmic’in önünde birinci oldu. Hakan’ın ardından ikinci olan Meyer ve Drmic 24′er puan alabildi.
Futbol yorumcusu ve eski Eintracht Frankfurt futbolcusu Jan-Aage Fjortoft, “Onun frikikleri bana Beckham’ı hatırlatıyor.” derken Hakan Çalhanoğlu buna esprili bir şekilde yanıt verdi: “Bence Bay Fjortoft çok yaklaşmış; David Beckham’ın frikikleri neredeyse benimki gibi…”
“Bundesliga’ya alışmak benim için zor oldu. Ancak uzun süre bugünleri bekledim” diyen milli orta saha Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı günü heyecanla beklediğini de sözlerine ekledi.
Bayer Leverkusen’e sezon başında Hamburg’dan 14 milyon euroya transfer olan Hakan yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:56

İLGİLİ HABERLER