Spor
  • 13.10.2017 00:09

Ampute Milli Takımı, Diriliş Ertuğrul Setini ziyaret etti

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı yöneticileri ve futbolcuları, Diriliş Ertuğrul Setini ziyaret ettiler. Diriliş Ertuğrul ekibi futbolcuları, futbolcular da başarılarından ötürü Diriliş Ertuğrul Dizisi oyuncularını alkışladılar.

Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupaya uzanan Ampute Milli Takımı futbolcuları, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk ve Ampute Milli Takımı As Başkanı Murat Kandazoğlu, Diriliş Ertuğrul dizisi setini ziyaret ettiler. Yönetmen Metin Günay, dizi oyuncuları ve yapım ekibi, milli takım oyuncularını alkışlarla karşılarken, Ampute Milli Takımı futbolcuları da başarılarından ötürü Diriliş Ertuğrul ekibini alkışladılar.

Diriliş Ertuğrul dizisinin Yapımcısı ve Senaristi Mehmet Bozdağ, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı’nın sergiledikleri fevkalade mücadeleleriyle bizlere ve tüm dünyaya sabır, çok çalışma, azim ve karındaşlık gibi milli hasletlerimizle birlikte milli ruh örneğinin ne demek olduğunu gösterdiklerini belirterek Ampute Milli Takımı’nın futbolcularını ve yetkililerini başarılarından dolayı kutladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk ise Ampute Milli Takımı futbolcularının Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları ve ekibiyle bir araya gelmeyi çok istedikleri için seti ziyaret ettiklerini belirterek başarılarını Diriliş Ertuğrul ekibiyle kutladıklarını söyledi. Ampute Milli Takımı As Başkanı Murat Kandazoğlu, Ampute Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonu olarak milletimizin diriliş ruhunu bir kez daha ateşlediğini söylerken futbolcular da Diriliş Ertuğrul dizisini severek izlediklerini ifade ettiler. Ziyaret sırasında yapım firması yetkilileri Ampute Milli Takımı futbolcu ve yöneticilerine Kayı bayrağı ve Selçuklu kkartalı işlemeli zihgir yüzüklerini hediye ettiler.

Güncellenme Tarihi : 13.10.2017 00:09

İLGİLİ HABERLER