Spor
  • 26.6.2006 01:05

ANELKA GİDİYOR, ALEX GELİYOR

Alex rest çekti: Anelka kalırsa ben yokum! Yönetim resti gördü. Anelka Lyon yolcusu.



FENER'DE Başkan döndü; Alex dönmedi. Kovulan Daum'dan izin aldığını bildirdi, gelmedi... Asıl derdi kısa sürede anlaşıldı. Anelka'nın sözlerine kızıp, rest çekmişti: Dönmüyorum...

YÖNETİM
seçimini yaptı. Ve Fransız yıldız gözden çıkartıldı. En ciddi talip Lyon. Kanarya 15 milyon euro talep ediyor. Ama, göndermek için daha azına da razı...


***
Anelka gidiyor Alex dönüyor!

Önce Fransız yıldız "Alex beni sevmiyor" dedi. Sonra Brezilyalı star "Anelka varsa ben yokum" diye haber gönderdi ve açılışa gelmedi. Lyon Anelka'ya talip olduğunu bildirdi. Yönetim 15 milyon Euro bonservis bedeli istediği Anelka'yı Fransızlar'a satacak. Böylece Alex'in gönlü alınıp, dönüş yolu açılacak.

Sabırları taşırdı
Geçtiğimiz hafta içinde Fransız basın organlarına F.Bahçe'yle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Anelka'yı, artık yönetim de tutmak istemiyor. Fransız yıldızın kendisi aleyhine söylediği sözler nedeniyle Alex'in çektiği resti, yönetim gördü ve Anelka'yı satma kararı aldı. Satılacağı takım ise büyük ihtimalle Lyon olacak.

Rakam çok cazip
Fenerbahçe Yönetimi, Anelka için 15 milyon Euro'luk bir bedeli vermeye hazır olduğu belirtilen Lyon'un teklifini kabul etmeye hazırlanıyor. Anelka ile yapılması düşünülen operasyonun nedenlerinin ardında verilen rakamın ciddi olması ve taraftarların çok sevdiği Alex'in gönlünü alma fikrinin olduğu da ifade ediliyor.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:40

İLGİLİ HABERLER