Spor
  • 22.1.2018 00:02

Antalya'da Talisca'nın gecesi

Talisca Antalya'da Beşiktaş'a tek başına galibiyeti getirdi. 1 golü sayılmayan Brezilyalı yıldız, önce omzundan, sonra kasığından sakatlandı. Israrla oyundan çıkmayı reddeden sambacı, geriye düşen Beşiktaş'ı attığı 2 nefis golle galibiyete taşıdı. Siyah-beyazlılar, deplasmanlardaki 3 haftalık kazanama serisini de sonlandırdı.

ANTALYA'DA ERKEN GOL
Antalyaspor 8. dakikada Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Beşiktaş, Quaresma'nın kaptırdığı top sonrası kalesinde golü gördü. Stoperde görev alan Medel-Vida ikilisinin müdahale edemediği topta Antalyasporlu Charles golü attı.

HALİS ÖZKAHYA 'GOL İPTAL' DEDİ!
24. dakikada Talisca topu ağlara gönderdi. Ama Halis Özkahya, gol öncesi faul olduğu gerekçesiyle golü vermedi.



KARTAL TALİSCA İLE BERABERLİĞİ BULDU

30. dakikada Beşiktaş karşılaşmada beraberliği yakaladı. Ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Hutchinson'ın pasında, Talisca'nın gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ferhat Kaplan'ın solundan ağlarla buluştu: 1-1

QUARESMA DİREĞE TAKILDI
Siyah-beyazlılar ilk yarının son saniyelerinde üstünlük sayısına Portekizli yıldızıyla yaklaştı. Quaresma'nın şutu direkten döndü! İlk yarı 1-1 berabere sona erdi.

DİREKTEN DÖNDÜ
46. dakikada Antalyaspor çok net bir gol kaçırdı. Emre Güral'ın şutunu Fabri kurtardı. Emre tekrar vurdu, bu defa top direkten döndü.

QUARESMA ORTALADI TALİSCA BİTİRDİ
Negredo'nun pasıyla ceza sahasında buluşan Talisca'nın şutu kaleciden döndü. Devamında Quaresma'nın arka direğe ortasını, Talisca kafayla ağlara gönderdi. 1-2

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar puanını 33'e yükseltti. Antalyaspor ise 17 puanda kaldı.

Antalya'da Talisca'nın gecesi!

Antalyaspor ilk şutta golü buldu!

8. dakikada Quaresma'nın kaptırdığı topu sonucunda Deniz Kadah'ın ortasında ceza sahası içinde topu önünde bulan Charles, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.

20. dakikada Caner Erkin yaptığı baskıyla topu kaptı ve hemen Talisca'ya pasını verdi. Talisca'dan topu alan negredo'nun vuruşunu Ferhat, rahat bir şekilde kurtardı.

24. dakikada Babel'in kafayla indirdiği topta Talisca'nın attığı gol, faul gerekçesiyle hakem Halis Özkahya tarafından iptal edildi.

Talisca eşitliği sağladı!

Talisca golden sonra böyle sevindi

30. dakikada Beşiktaş'ta Caner'in getiridği topta Atiba'nın ortasına düzgün vuran Talisca, topu filelerle buluşturdu ve maça eşitlik getirdi.

45. dakikada gelişen Beşiktaş atağında talisca'nın pasında topla buluşan Quaresma ceza sahasına girdi ve şutunu çekti ancak top direkten oyun alanına geri döndü.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı Antalyaspor'un vuruiu ie başladı.

Fabri'den müthiş kurtarış!

İkinci yarınmın hemen başında Antalyaspor, müthiş bir pozisyondan yararlanamadı. 46. dakikada savunmanın arkasına sarkan Emre Güral topla buluştu ve Fabri ile karşı karşıya kaldı. İspanyol kaleci Emre'nin şutunu kurtardı ancak top yine Emre'nin önünde kaldı. Emre Güral'ın sağ çaprazdan vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

49'da Antalyaspor defansı geriye pasta büyük hata yaptı. Ancak Alvaro Negredo topun kontrolünü sağlayamadı.

Yine Talisca yine gol!

53. dakikada Beşiktaş, Antalyaspor kalesini abluka altına aldı. Oğuzhan,Talisca ve Negredo'nun seri paslaşmaları sonrasında topu önünde bulan Talisca'nın vuruşu kaleciden sekti ve Quaresma'nın önünde kaldı. Quaresma'nın arka direğe yaptığı ortaya Talisca kafayla vurdu ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.

60. dakikada Antalyaspor'da Musa Nizam oyundan çıktı ve yerine Sakıb Aytaç girdi.

69. dakikada Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti ve Oğuzhan çıktı yerine Tolgay girdi. 76'da ise caner çıktı Gökhan Gönül girdi. Antalyaspor'da ise Mustafa oyundan çıktı. Harun Alpsoy oyunda.

83. dakikada Gökhan Gönül savunmadan kaptığı topla hızla Antalyaspor yarı  sahasına hareketlendi. Gökhan'ın pasında topla buluşan Babel bekletmeden topu Tolgay'a verdi. Tolgay'ın şutu auta çıktı. 

83. dakikada Babel çıktı ve yerine Lens girdi.

89'da Quaresma'nın ceza sahası dışından şutu az farkla dışarı gitti. 

90+3. dakikada Anderson Talisca 3. gole çok yaklaştı. Brezilyalı yıldızın uzaktan sert şutu direkten dışarı çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, Antalya deplasmanından 3 puanla dönerek sezonun  ikinci yarısına galibiyetle başladı.

TAKIM KADROLARI

Antalyaspor: Ferhat, Sangare, Celutska, Diego, Musa, Zeki, Danilo, Charles, El Kabir, Deniz Kadah, Emre Güral
Yedekler: Boffin, Ozan, Yusuf, Chico, Harun, Sakıb, Oğuzhan, Hamdi

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Medel, Vida, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Negredo
Yedekler: Tolga, Utku, Gökhan, Mitrovic, Fatih, Necip, Tolgay, Lens, Mustafa

Güncellenme Tarihi : 21.1.2018 22:54

İLGİLİ HABERLER