Spor
  • 25.9.2016 00:11

Arda attı Barcelona fark yaptı

İspanya La Liga'da 6. haftasında Barcelona Messi'nin sakatlığı yüzünden oynamadığı deplasman maçında Sporting Gijon'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Temsilcimiz Arda Turan maçı bir gol, bir asistle tamamladı. El Molinon'da oynanan mücadelede konuk ekip Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Suarez, 32. dakikada Rafinha, 82. ve 88. dakikalarda Neymar ve 85. dakikada Arda Turan kaydetti. Temsilcimiz Arda Turan, Suarez'in attığı golde asisti yapan isimdi. Bu sonucun ardından Barcelona puanını 13 yaparken, Siporting Gijon 7 puanda kaldı.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında Barcelona, deplasmanda Sporting Gijon'u 5-0 mağlup etti. Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, sakat olan Lionel Messi'nin yerine Rafinha'yı oynattı. Andres Iniesta ve Ivan Rakitic'i de yedek bırakan İspanyol teknik adam, bu futbolcularının yerine Arda Turan ve Andre Gomes'e ilk 11'de şans verdi.

Gijon deplasmanında fazla zorlanmayan Barcelona, baştan sona rakibine üstünlük kuran bir futbol oynadı. 29. dakikada Arda'nın asistinde topla buluşan Luis Suarez, kaleciyi geçtikten sonra meşin yuvarlağı ağlara göndererek Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi. 32. dakikada Sergi Roberto'nun vuruşunda direkten dönen topu tamamlayan Rafinha farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Barcelona'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Güncellenme Tarihi : 24.9.2016 23:50

İLGİLİ HABERLER