Spor
  • 17.12.2017 12:15

Arda Turan Beşiktaş'la görüştü mü?

Sinan Engin, Beyaz Futbol programında Arda Turan ile flaş bir iddia ortaya attı. Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve adı Galatasaray'la anılan Arda Turan'ın Beşiktaş'la görüşüğünü iddia etti. Engin'in oğlu Oğulcan'ın Arda Turan'la çok yakın arkadaş olması, Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un Beşiktaş'la iyi ilişkiler içerisinde bulunması ve Beşiktaş yöneticisi Candaş Tolga Işık'la Arda Turan'ın 'abi-kardeş' ilişkisi gibi etmenler de bu iddiaları güçlendirdi.

"LONDRA'DA BULUŞTU"

Beyaz Futbol programında konuşan Beşiktaş camiasına yakınlığı ile bilinen futbol yorumcusu Sinan Engin, Arda ile Beşiktaşlı başkan ve yöneticileirn İngiltere'de bir araya geldiğini açıkladı. Engin konuyla ilgili oalrak "Arda Turan, Fikret Orman ve Umut Güner ile Londra'da buluştu" ifadelerini kullandı.

Arda Turan için flaş iddia! Beşiktaş'la görüştü

"TÜM BESTELERİ BİLİR"

Engin, Arda Turan'ın Beşiktaş'a sempati ile baktığını ve siyah beyazlı taraftarları beğendiğini vurgularken, "Arda Turan mesela bütün Beşiktaş bestelerini bilir. Serdar Özkan ile beraber Beşiktaş bestelerini söylerdi" şeklinde konuştu. Arda, Süleyman Seba'nın vefatının ardından sırtında '7 Seba' yazan Beşiktaş formasını giymiş ve fotoğraf paylaşmıştı.

ARDA'DAN INSTAGRAM'DA ŞAŞIRTAN HAREKET

Bu sezon Barcelona'da forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılması gündeme gelen Arda Turan, Instagram'da yayınlanan ankete verdiği cevap ile şaşırttı. Arda, Instagram'da bir Galatasaray sayfasının "66 numaralı Arda dönmeli mi?" anketine "Hayır, dönmemeli" yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 17.12.2017 14:28

İLGİLİ HABERLER