Spor
  • 6.12.2016 00:06

Arda Turan gece hayatı bitirecek

Bu sene oynadığı futboldan çok gece hayatı ve çapkınlıklarıyla konuşulan Arda, iyice dibe vurdu. Milli futbolcu bunların üstüne bir de reklam yıldızlığına geçince futbol oynamayı unuttu.

Real Madrid maçının faturası Arda Turan'a kesildi

El Clasico’da Arda Turan’ın gereksiz faulü sonrası Sergio Ramos’un kafa golüyle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Barcelona’da fatura milli futbolcumuza kesildi.

Katalan medyası Arda’yı yerden yere vururken, gazeteler başarılı futbolcuyu günah keçisi ilan etti. Diario Sport gazetesi, Sergio Ramos’un golü, Arda’nın gereksiz faulünden geldi. Arda, bu hatadan başka maçta hiçbir şey yapmadı.” yazarken, “Türk futbolcu, bu hatadan başka maçta hiçbir şey yapmadı" derken...El Mundo Deportivo, "90. dakikada, ceza sahasından uzakta ama kaleyi çaprazdan gören bir yerde, sırtı kaleye dönük bir futbolcuya faul yapmanın haklı gösterilecek hiçbir yanı yoktur. Arda'nın oyunda kaldığı süre ancak bu şekilde tanımlanır" ifadelerini kullandı.

Gazete ayrıca Luis Enrique’nin artık Arda’ya güvenmediğini bunun El Clasico’dan çok önce gerçekleştiğini iddia etti. Buna sebep olarak Luis Suarez’in Altın Ayakkabı Ödül Töreni sonrası düzenlenen gecede yaşananlar olarak belirtildi.Luis Enrique’nin gecenin hemen ardından Arda’yı Valencia maçının kadrosundan ‘sol dirseğindeki sakatlık’ bahanesiyle çıkarmasının da bunun en büyük neticesi olarak gösterildi.El Clasico’dan sonra moralsiz bir şekilde antrenmana çıkan Arda Turan’a moral veren isimlerin başındaysa Jordi Alba geliyordu.

(Hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 6.12.2016 00:05

İLGİLİ HABERLER