Spor
  • 22.11.2014 20:41

Arda Turan korkuttu

Evsahibi ekipte forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, bir pozisyonda yerde kalarak kısa süreli baygınlık geçirdi. Arda, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından oyuna devem etti.
Vicente Calderon'da oynanan karşılaşmada Atletico Madrid'in gollerini 12. dakikada Tiago Mendes, 42. dakikada Antoine Griezmann ve 82. dakikada Diego Godin kaydetti. Malaga'nın tek golü ise 64. dakikada Santa Cruz'dan geldi.

Maçın 19. dakikasında yerde seken topa kafa ile müdahale etmeye çalışan Arda, Malaga'dan Antunes'ın tekmesi ile yerde kaldı. Bu sert müdahale ile bir süre baygınlık geçiren ve burnu kanayan Arda Turan, sağlık ekibinin müdahalesi ile kendine gelebildi.
Bu arada Malaga'da 73. dakikada Samuel ile Atletico'da Gabi 88. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu sonucun ardından Atletico Madrid puanını 26'ya yükseltirken, Malaga 21 puanda kaldı.

ARDA: "ÇOK İYİYİM"
Maçın ardından Instagram hesabından açıklama yapan Arda Turan, "Çok iyiyim, çok şükür bir şeyim yok. Merak eden, dua eden herkese teşekkürler. Mükemmel 3 puan, yola devam" dedi.

İŞTE ARDA TURAN'IN O POZİSYONU



MAÇIN ARDINDAN ARDA TURAN'IN
INSTAGRAM'DAN 
YAPTIĞI O AÇIKLAMA...

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:09

İLGİLİ HABERLER