Spor
  • 25.10.2013 02:08

Avrupa basınından G.Saray'a övgü

Avrupa basını ve Danimarkalılar Mancini ve sarı kırmızılı futbolculara övgüler yağdırdı.Kopenhag’ın, Cimbom karşısında aciz kaldığını belirten Danimarka medyasında, “Türk şatosunda dayak yedik. İstanbul Boğazı’nda savrulduk” yorumları yapıldı. Roberto Mancini’nin, Türkiye’ye hızla alıştığı öne sürüldü.
şampiyonlar ligi’nde Kopenhag galibiyetiyle ikinci tur için şansını yükselten G.Saray’ın 3-1’lik zaferi Avrupa basınında geniş yer buldu. Danimarka medyası ise adeta şok yaşarken, sarı kırmızılı takıma övgüler yağdı... Gislason, hocası Solbakken’i eleştirerek, yanlış taktik uyguladığını söyledi. Gislason, “Taraftarın tezahüratı karşısında titredik, küçük çocuklar gibi korktuk” itirafında bulundu. Avrupa medyası şu yorumları yaptı...

MANCİNİ, JUVENTUS’U SOLLADI

DANİMARKA
- EKSTRA BLADET: Kopenhag, Türk şatosunda dayak yedi. Aslanın ağzındaki kedi enikleri gibiydiler. Kopenhag için utandırıcı sonuç.
- BT GAZETESİ: Kopenhaglı oyuncular İstanbul Boğazı’nda savruldular. Galatasaray, Narnia’nın Aslan Kralı gibiydi. İştahlı, arzulu ve hırslı.

İTALYA
- LA GAZZETTA DELLO SPORT: Mancini Galatasaray’ı yeniden yarattı.
- CORRİERE DELLO SPORT: Mancini Juventus’u solladı. Mancini yeni takımını çok iyi motive etmiş. Şimdi ikinciliği Juventus’a bırakmamak için uğraş verecek.

GALATASARAY, SÜPÜRÜP GEÇTİ

ALMANYA
- KİCKER: İki zayıf takımının maçında Galatasaray rakibine üstünlük kurup kazandı. Mancini’nin takımı bu kez çok hırslı ve arzuluydu.
BİLD: Galatasaray kazanmasına rağmen Juventus’un şansı daha fazla. İtalyanlar, İstanbul’a bu kez mutlak kazanmak için gidecek.
İNGİLTERE
DAİLY MAİL: Galatasaray, puanları garantileyince ikinci devrede ayağını pedaldan çekti. Mancini’nin takımı, Kopenhag’ı süpürüp geçti.
İSPANYA
MARCA: Galatasaray işi ciddiye almaya başladı. Kopenhag karşısında teknik becerisi ve hırsı ile galip geldiğiler. Juventus’a karşı avantaj ellerinde.
AS: İkincilik koltuğunda artık Galatasaray oturuyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER