Spor
  • 22.4.2018 10:01

Aykut Kocaman: ''Güneş'in yere düştüğünü görünce...''

Aykut Kocaman, Şenol Güneş’in yere yıkılma anını anlatırken, “Orada düştüğünü görünce maç umurumda değildi can havliyle yanına gittim. ‘İyi misin hocam?’ dedim. O da ‘iyiyim’ dedi” ifadesini kullandı

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarıda kalan derbinin yankıları sürmeye devam ediyor...

Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; birçok iddialar birbiri ardına gelirken soruşturmalar da resmi makamlarca büyük bir titizlikle sürdürülüyor.

Bu görüntüde olayların içinde olan ve bir açıklama yapmayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın ise ne düşündüğü merak konusuydu...

Şenol Güneş’in yere düşmesinin ardından ilk olarak Kocaman yanına gitmiş ve Güneş’in yerden kalkmasına yardımcı olmuştu.

İşte o anki durumu Aykut Kocaman maçın hemen ardından yakınlarıyla paylaştı.

''YABANCI MADDE GELDİ''

F.Bahçe Teknik Direktörü Kocaman, olay anını şöyle paylaştı: Orada Şenol Hoca’nın düştüğünü görünce maç umurumda değildi, can havliyle yanına gittim.

Sonra kalktı. ‘İyi misin hocam?’ dedim. O da ‘iyiyim’ dedi. Sonra kulübeye oturdu, kafasına buz koydular.

Ardından bir anda hareketlenip içeriye ilerlemeye başladı. O sırada yine bir yabancı madde geldi ve yere düştü.”

BEŞİKTAŞLI OYUNCULAR TEK SES: ''DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ''

Fenerbahçe taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle iptal edilen kupa derbisinde yaşananlar ve teknik direktör Şenol Güneş’in başının yarılması Beşiktaşlı futbolcuları hem derinden etkiledi hem de ayrıca motive etti.

Şampiyonluk yolunda kayıp istemeyen ve bugün oynayacağı Evkur Yeni Malatya maçına odaklanan oyuncular aralarında toplanarak yaşananlarla ilgili durum değerlendirmesi yaptılar.

Olayların kendilerini daha çok motive edeceğini savunan Siyah-Beyazlılar, “Maç boyu oluşan gergin ortam sahaya atılanlar hocamızın kafasının yarılması bizi birbirimize daha çok kenetlemeli.

Yine gördük ki bize bizden başkasının dostu yok. Artık önümüzde az bir süre kaldı bu sezon da şampiyon olarak bizi çekemeyenleri sevindirmeyelim” dedikleri öğrenildi.

GÜNEŞ’E SEVGİ SELİ!

Derbinin ardından ilk kez Vodafone Arena’da Evkur Yeni Malatyaspor maçında sahaya çıkacak olan teknik direktör Şenol Güneş maç öncesi ve sonrası adeta taraftarının sevgi seliyle karşılaşacak.

 Taraftarlar hazırlayacakları pankartlarla hocalarını bağırlarına basıp geçmiş olsun dileklerini iletecekler.

Güncellenme Tarihi : 22.4.2018 10:04

İLGİLİ HABERLER