Spor
  • 17.3.2018 22:16

Aykut Kocaman yine hakeme yıktı

Aykut Kocaman'dan zehir zemberek sözler! 'Hakem konuşmaktan utanıyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 0-0 sona eren Galatasaray derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları dev derbi sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertli takımın hocası şöyle konuştu:

'Biz hariç herkesin işine gelen bir sonuç'

"Sahanın içinde kalma kaydıyla maçı değerlendirmek gerekirse, çok istedik ama özellikle maçın sonlarında çok net kaybetmeye giden pozisyonlar verdik. Oyun iki tarafa doğru da gidebilirdi. Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir günün kazananı. Aynı şekilde hakem de öyle... Biz hariç herkesin işine gelen bir sonuç oldu."

'Hakem görmeme ihtimali sıfır'

"Çok net pozisyonlar, görülmeyecek gibi değil. Feghouli'nin iki eli üzerinde, hakem görüyor, devam diyor. Fernando'nun Giuliano'ya yaptığı hareket çok net kırmızı kart ama hakem yine görmedi. Çünkü görmek istemiyor. Hakem konuşmaktan utanıyorum ama bunlar nasıl olacak? Biz pozisyonları değerlendiremedik diye hakemin de buna uyması mı gerekiyor? Kaçıncı oldu bu? Görmeme ihtimali sıfır. Sıfır."

'Maçları kazanıp rakipleri bekleyeceğiz'

"Ligi kendi sonuçlarımızla kontrol etme şansımız yok. Sekiz maçı kazanıp, rakipleri bekleyeceğiz. Nasıl kazanacağız... Bakalım. Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2018 22:17

İLGİLİ HABERLER