Spor
  • 22.11.2013 21:11

Aysal'dan ikinci Nani seferi

Ünal Aysal, transfer görüşmesi yaptığı Mancini'ye, şartların uygun olması halinde yıldız transferi sözü verdi. Aysal ile Mancini'nin görüşmede Nani üzerinde durduğu öğrenilirken, M.United'lı oyuncu için yeniden harekete geçileceği kaydedildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulüp CEO’su Lutfi Arıboğan ve teknik direktör Roberto Mancini, Florya’da bir araya gelerek devre arasına kadar bölümde izleyecekleri yol haritasını belirledi. Fotomaç’ta yer alan habere göre, teknik direktör Mancini’nin Aysal’a sunduğu bir aylık rapor tartışılırken sarı-kırmızılı ekibin devre arasında takımın kalitesini yükseltecek yerli isimlerin transfer edilmesi kararlaştırıldı. Başkan Aysal’ın şartların uygun olması halinde bir yıldız transferi söz verdiği öğrenilirken takımdan gönderilecek ve kiralanacak oyuncuların daha sonra görüşüleceği ifade edildi.

NANİ’Yİ ARAŞTIRIN

Mancini’ye yıldız sözü veren Aysal’ın ‘Nani’yi ister misin?’ diye sorduğu ifade edildi. İtalyan hocadan, “Kim istemez ki! Takıma güç katar” yanıtı alan Aysal’ın, sezon başında alınamayan Portekizli yıldız için yeniden nabız yoklanması talimatı verdiği kaydedildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:07

İLGİLİ HABERLER