Spor
  • 20.7.2012 00:26

Aziz Yıldırım : Artık sözlü konuşamıyorum

Bu sözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ait.

Fenerbahçeli taraftarlar Caddebostan'da "19.07 Fest" adı verilen büyük bir etkinlikte biraraya geldi. Festivalde konuşma yapan F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, " Fenerbahçe için Maltepe Cezaevi'nde yatan iki taraftarımıza selam söylüyorum. Merak etmeyin zamanı geldiğinde konuşacağım" dedi.


"ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIM"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sahnede kısa bir konuşma yaptı. Metris Cezaevi'nden çıktıktan sonra ilk kez konuşan Aziz Yıldırım şu açıklamaları yaptı;

Büyük Fenerbahçeliler artık yazılı konuşuyorum, sözlü konuşamıyorum. Çünkü duygularım çok yüklü. Öncelikle hepinizin Dünya Fenerbahçeliler Gününüzü kutluyorum. Ayrıca Maltepe Cezaevi'nde Fenerbahçe için yatan iki kardeşimiz Hasan ve Bilal'e de selam olsun diyoruz. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Size söz veriyorum; gücüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa ben de orada olacağım. Önümüzde çok zaman var. Daha çok şeyler konuşacağım. Bu akşam yeri ve zamanı değil. 'Başkan neden susuyorsun?' demeyin.   Yaşadığımız zor günlerde bizler, sizlerle birlikte yalnız yürümedik. Bayrağımızı Metris'te gururla taşıdınız. Bizlerin gururu ve özgürlüğü olduğunuz. Hem şahsım, hem de arkadaşlarım adına desteklerinizi unutmayacağız.Şimdi ileriye bakma zamanıdır. Allah sizden razı olsun."

Aziz Yıldırım konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleriyle festival alanından ayrıldı.

"ASIL BAYRAM YARGI SÜRECİNDEN SONRA"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise  yaptığı açıklamada, "Taraftarlarımız hala bize destek oluyor. Onlara minnet duyuyoruz. Bugün bizim için bayram. Ancak henüz yargı sürecü bitmedi. Asıl büyük bayram yargı sürecinden sonra olacak. Bugün de bütün dünyada Fenerbahçeliler Günü kutlanıyor. Bugün de bir bayram. Ancak asıl bayram yargı sürecinden sonra" ifadelerini kullandı.

-Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri festivalde sahneye çıktılar ve sarı lacivert çin fenerlerini gökyüzüne bıraktılar.

-Taraftarlara sarı lacivert Çin fenerleri dağıtıldı. Fenerler hava karardığında gökyüzüne bırakılacak.
-Aziz Yıldırım taraftarlara imza dağıttı. Yanına gelen küçük çocuk taraftara Aziz Yıldırım " Gel bakayam sen yanıma" dedi ve küçük taraftarı sevdi.
-Festivalde coşku kaldığı yerden devam ediyor....
- Şarkıların söylendiği festivalde akşam ezanı okunduğu için müzik durduruldu.

- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra, kulübün yönetim kurulu üyeleri de festivale katılım gösterdi.
-İzdiham arasından güçlükle geçen Aziz Yıldırım festival alanındaki yerini aldı.
-Ve Aziz Yıldırım aracından indi. Taraftarların yoğun ilgisi arasından yürümeye çalışıyor...
- Festival alanına giren Yıldırım taraftarların çokluğu nedeniyle aracından inmekte zorlanıyor.
-Aziz Yıldırım taraftarların oluşturduğu kalabalık nedeniyle fesitval alanına giremedi...

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:37

İLGİLİ HABERLER