Spor
  • 16.11.2014 11:44

Aziz Yıldırım Emre'yi zor durdurdu

 Basın toplantısı düzenleme kararı alındı. Ancak Yıldırım, "Bu ailenin babası benim. Siz futbolunuza konsantre olun" diyerek oyuncularını engelledi
Fenerbahçe'de bir taraftar grubu ile başkan Aziz Yıldırım arasında yaşanan ve maraton tribünde bazı kombine kartların iptaline kadar varan gerginlik futbolcular arasında da büyük rahatsızlık yarattı. Özellikle takımın genç isimlerinin, gösterilen tepkiler ve yapılan küfürlerden olumsuz etkilendiği, bunun da performanslarına yansıdığı belirtildi.

Sarı-lacivertli futbolcuların, susmak yerine yaşadıklarını kamuoyuna aktarma planı yaptığı, başkanlarına arka çıkma adına da bir basın toplantısıyla sürece dahil olmak istedikleri öğrenildi. Kaptan Emre'nin öncülük ettiği takımın ağabeyi konumundaki isimlerin Yıldırım'a giderek, "Başkanım, olup bitenler bizi çok rahatsız ediyor. Ne siz ne de Fenerbahçe bunları hak etmiyor. İzin verin konuşalım" dedikleri belirtildi.

Ancak Yıldırım'ın, ağabeylerin bu isteğini geri çevirdiği ortaya çıktı. Başkanın, "Bu size karşı değil, bana karşı bir saldırı. Sizi asla ateşe atmam. Siz futbolunuzu oynayın, ben mücadeleyi veririm. Kaldı ki bu ailenin babası benim, çocuklarımı korumak da benim görevim" diyerek futbolcularını engellediği vurgulandı.

(Fotomaç)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:18

İLGİLİ HABERLER