Spor
  • 27.5.2015 14:20

Aziz Yıldırım restini çekti : BEN ADAYIM

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın toplantısı düzenledi

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

3 Temmuz sonrası, 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' dedik, umursamadılar. Bugün birileri 'Aldandık' diyor. Gerçeği görmüştük

Ben ömrümü Fenerbahçe'ye adadım, her şeyi Fenerbahçe için yaptım. Doğru yaptım, yanlış yaptım ama Fenerbahçe için yaptım.

Beni tehdit ediyorlar. Bırakmazsan başkanlığı seni vurdururuz diyorlar. Benim anladığım bu. Ben 17 sene kimseden korkmadım. Bu kulüpte demokrasi var. Tehditle buradan kimseyi gönderemezsiniz. Her söylediğim cümlenin arkasındayım. Benim adım Aziz Yıldırım. Bu sesi çıkanların Fenerbahçe'yi yönetebileceğine inansam zaten ben bırakırım görevi bu arkadaşlara, inanmıyorum ama... Bu isimsiz ilanları verenler mi futbolcuların arkasında durdu? Yürekleri olmayan evlerinden çıkamayacak adamlar gazeteye harcayacakları parayı gelip kulübe versinler.

Başakşehir maçından sonra takım otobüsüne saldırıda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulanacağım.

Ben geçen sene transfer yapardım. Kulübü 50 milyon Euro borca sokardım. Ama kulübün geleceği olmazdı.

Kongre beni seçerse başkanlığa devam ederim. Ama kongre dışından yapılacak her türlü ayak oyununa karşıyım.

İsmail Hoca'yı getirdim, şampiyonuluğu kaçırdık evet. Sorumlusu benim. Ben 50 milyon dolar harcasaydım yine şampiyon olurduk. Ama kulübü batağa mı sürükleseydim.

Tek bir amacım var. Kulübün, benim ve arkadaşlarımın üzerindeki atılı ithamları temizlemek. Mahkemeden sonra kongre kararı alacağım.

Fenerbahçe ile yaptıklarımız ortada bunları devam ettirebilecek kişi başkan adayı olsun.

Ne dediler? Fenerbahçe şike yaptılar... Eee bu ülkede 25-30 senedir şike yapıldı. Yurdaşen Karahasan'ın Bursa kalecisine verdiği paralar... Açın bakın Milliyet Gazetesi'ni 1990 yılının... Diyorlar ki mahkemede aklandık biz. Ee biz de mahkemede aklanırsak ne olacak? Bize yaptığınız hakaretler ne olacak?

Bugün daha başka şeyler söylemek istiyordum ama gazete reklamından sonra kararımı değiştirdim. Ben adayım. Dileyen herkes aday olabilir.

Mahkemenin bittiği güne kadar başkanlık yapacağım. Mahkeme lehimize sonuçlansa da aleyhimize sonuçlansa da bırakacağım.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:12

İLGİLİ HABERLER