Spor
  • 3.3.2015 21:16

Aziz Yıldırım’a laf attılar tribünler karıştı

Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımları, FIBA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında sarı lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım da salondan takip eden Aziz Yıldırım, ilk çeyrek sonu mikrofonu eline alarak 8 Mart Dünya Kadınlar Haftasında burada küfür yok.

Annelerim ve kadınlarımız için sadece takımınıza destek verin. Küfür edenlerin burada yeri olmaz” dedi. Başkan Yıldırım anons sonrası tribünlerden büyük alkış aldı.

Yarsuvat gelmedi
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat Ataşehir’e gelmedi. Sarı kırmızılıları derbide yönetici Ural Aküzüm temsil etti.

Yıldırım’a yöneticiler, Selim Kosif, Hakan Dinçay, Yalçın Haker, Nihat Özbağı, Deniz Tolga Aytöre ve İsfendiyar Zülfikari ile Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve F.Bahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan eşlik etti.

Bu arada mücadeleyi Fenerbahçe’nin futbol takımının unutulmaz oyuncularından Müjdat Yetkiner de tribünde izledi.

Yıldırım’a laf attılar tribünler karıştı

DERBİNİN devre arasında Anadolu GFB’nin bulunduğu tribün bir anda karıştı. Tartışmanın nedeninin bir taraftarın başkan Aziz Yıldırım’a laf atmasının olduğu iddia edildi. Diğer taraftarların, Yıldırım’a çıkışan kişiye tepki göstermesi bir anda arbedeye dönüştü. Taraftarların birbirini tartakladığı arbede de biri bayan iki taraftar fenalık geçirdi. Fenerbahçeli taraftarlara ilk müdahaleyi salonda bulunan sağlık ekipleri yaptı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:48

İLGİLİ HABERLER