Spor
  • 6.2.2016 00:02

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'ı kızdıracak sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray’a yüklendi. 4-2 yenildikleri Antalyaspor mücadelesinden sonra açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin başkanı, Türkiye’ye şikeyi Galatasaray’ın getirdiğini söyledi.

2002’deki Fenerbahçe’nin 6-0’lık Galatasaray galibiyetini de hatırlatan Yıldırım’ın açıklamalarından sarıtbaşları şöyle:

“UEFA çatırdayacak dedik. Biz bir şey yapsaydık, eğer şike olsaydı ne olacaktı. Sivas’a çantalar gitti var mı böyle bir şey. Milli takım 8 tane yedi hepimiz üzüldük. Beşiktaş yenildi hepimiz üzüldük. Galatasaray başkanı unutmasın Fenerbahçe 6 tane attı onlara. Bu ülkeye şikeye getiren Galatasaray kulübüdür. Söylediklerini adama yuttururlar adam olsunlar.. Mahkemeler bitrer ondan sonra istediğini söylersin. Bizim Galatasaray ile ilgili hiç bir ifademi duydunuz mu? Bir şey söyledik mi? Hayır.

“Galatasaray tarihi şike ile doludur. Ayıptır bunları açmasınlar. Bizim mahkeme biter, yargıtay bizler hakkında suçlayıcı karar alırsa herkes konuşabilir. Ben Galatasaray başkanı ile ilgili söylüyorum. Şike diyorlarsa buna onların da kumpasla ilgileri var demek oluyor. Mücadele, ezeli rekabet diyorlar; ama böyle şeyler ayıp. Dava bitene kadar bekleyeceğiz. Başkanlık seçiminde de ona göre karar vereceğiz dedik. Bitsin, ondan sonra suçlayın bizi. Bitsin, sonra özür dilersiniz. Önce onlar tarihlerine baksınlar. ”

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:21

İLGİLİ HABERLER