Spor
  • 25.6.2014 09:26

Aziz Yıldırım'dan Salih'e o sözler

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, Roma'ya kiralanan genç yıldızı ile yaptığı konuşmada, "İtalya'da futbol oynamayı o kadar çok istedin ki, 'Gitsin, onu bu hayalini gerçekleştirmekten alıkoymayayım. Sonra bana düşman olur' diye düşündüm. Umarım hayallerini gerçekleştirir, çok başarılı olursun" dedi.

Roma ile yapılan görüşmelerde cazip tekliflere rağmen başkan Yıldırım, "Nuh diyor, peygamber demiyordu." Yıldırım'ın kararını Salih Uçan değiştirdi. Yıldırım, Salih ile yaptığı görüşmede, "Seni bırakmayacaktım. Ama gitmeyi çok istediğini söyleyince izin verdim" dedi

Fenerbahçe, Salih Uçan'ı iki yıllığına Roma'ya kiraladı. Sarı-lacivertli ekip İtalyan takımından yıllık 2 milyon euro kiralama bedeli alacak, iki yılın sonunda da satın alma opsiyonu 15 milyon 250 bin euro olacak.

BANA DÜŞMAN OLURSUN

Yıldırım, "Sen F.Bahçe'nin geleceğisin. Fazla şans bulamıyorsan bunu gençliğinde ve çok çalışmamanda aramalısın. Gelecek sezon daha fazla oynayacaktın. Gidişine asla izin vermezdim. Ancak İtalya'da futbol oynamayı o kadar çok istedin ki, 'Gitsin, onu bu hayalini gerçekleştirmekten alıkoymayayım. Sonra bana düşman olur' diye düşündüm. Umarım hayallerini gerçekleştirir, çok başarılı olursun. Biz de 'İşte bu Salih F.Bahçe'den transfer oldu' diye övünürüz" dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM BAŞKAN

Salih'in, "Başkanım ben F.Bahçeliyim. Ancak bu şans insana belki bir kez gelir. Bu fırsatı tepmek istemiyorum. İzin verdiğiniz için teşekkür ederim. Umarım pişman olmam" dediği öğrenildi.

(Fotomaç)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:54

İLGİLİ HABERLER