Spor
  • 3.9.2014 00:27

Aziz Yıldırım'dan yumruklu saldırı

1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saat 11.00 sıralarında karşılaştığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Aziz bey vicdanınız rahat mı, şike yapmaya utanmadınız?" şeklinde soru yöneltince, arbede çıktı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

YUMRUK İDDİASI

Habertürk'te yer alan habere göre;Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi'nin bu soruları karşısında ‘çok rahatım' dedikten sonra küfür ettiği iddia edilen Aziz Yıldırım'ın ayağa kalkarak Tüfekçi'ye yumruk attığı ileri sürüldü.

Ayrıca Yıldırım'ın yumruğunun boşa gittiği, yanındaki 7-8 kişilik bir grubun sözlü ve yumruklu saldırısına uğradığı iddia edilen Tüfekçi'nin araya giren güvenlik görevlileri tarafından olay yerinden uzaklaştırdığı öne sürüldü.

Yıldırım'ın kendisine ağır hakaret ve küfürler ettiğini belirten İbrahim Tüfekçi, Yıldırım'a "Neden küfür ediyorsun. Terbiyeli olmak lazım" şeklinde cevap verdiğini söyledi

"SORMASAYDIM KENDİMİ İNKAR EDİRDİM"

Trabzon'a ulaşan İbrahim Tüfekçi, yaşadıklarını anlattı. Tüfekçi, "Kupamızın alındığı için Aziz Yıldırım'ı görünce dayanamadım. Ona sorma gereği hissettim. Sormasaydım kendimi inkar ederdim. Ama beklemediğim bir saldırıyla karşılaştım. Ben Aziz Yıldırım'a vurmayı bile düşünmedim. Sadece tepkimi gösterdim. Soruma cevap vereceği yerde, ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım" dedi. Bu arada yaşanan arbede amatör bir kameraman tarafından görüntülendi

Öte yandan görüntülerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Tüfekçi'ye bir kaç kez "Terbiyesif herif" dediği duyuluyor.

radikal

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:07

İLGİLİ HABERLER