Spor
  • 27.5.2015 20:06

Aziz Yıldırım'ı delirten ilanın sahibi konuştu

Aziz Yıldırım'ın bugün düzenlediği basın toplantısında ağız sözlerle hedef aldığı Fenerbahçe Kongre Üyesi Hulusi Belgü, Yıldırım'a cevap verdi. Hürriyet'e konuşan Belgü, gazetelerde yer alan ilanda geçen 'rıza' kelimesinin kongrenin rızası anlamında kullanıldığını söyledi. Fenerbahçe takım otobüsünün Samandıra'da taşlanması ile ilgili ithamlara da cevap veren Belgü, "Böyle bir şey olabilir mi? Takım otobüsünü taşlayanların Allah belasını versin" dedi.

Hulusi Belgü, Hurriyet'e yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;  

"Başkan telefonları açmadığımızı söylüyor. Bana herkes ulaşabilir. Bana ulaşamadığını söylüyor ama İlhan Ekşioğlu beni aradı ve konuştuk.

Cumartesi günü kongrede olacağım. Ülker Arena'ya gideceğim.

"SİZİ ALKIŞLAYARAK UĞURLAYALIM"
Gazetede yer alan ilandaki metinde geçen rıza kelimesi kongrenin rızası anlamında kullanılmıştır. Benim sloganım 'sizi alkışlayarak uğurlayalım.' Bu sloganı olan bir insan tehdit eder mi? Ben sadece başkan, bir kongre yenilgisi yerine kendi isteğiyle ayrılsın demek istedim. Fenerbahçe'nin mali durumu kötü.

"BAŞKANIN YANLIŞ YÖNTEMLERİ..."
Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasının nedeni başkanın kendisinin uyguladığı yanlış yöntemler. Başkan kendisi ile ilgili de yanlışlar yaptı. Fenerbahçe davasının en önemli savunucularından biriyim. CAS'da ceza çıktığı zaman kulübe yazı gönderdim; dedim ki 'Gelin Avrupa'da basın toplantısı düzenleyin. Benim orada PR şirketlerim var. Bunu bütün Avrupa'ya duyuralım. Ama onlar Türkiye'de basın toplantısı yaptı. CAS'daki dava için neden Türkiye'de basın toplantısı yaptılar?

"TAŞLAYANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN"
(F.Bahçe takım otobüsünün Başakşehir maçı sonrasında taşlanması ile ilgili iddialar) Böyle bir şey olabilir mi? Ben 15 yıl her Trabzonspor deplasmanına gidiyorum. Yönetici olmadığım zaman bile futbol takımının yanında varım. Fenerbahçe takım otobüsünü Samandıra'da taşlayanların Allah belasını versin. Fenerbahçe formasına ve armasına kimse böyle bir şey yapamaz."

O İLANI BİZ VERDİK

O ilanı kendi adımla değil bizfenerbahçeyiz.com olarak verdik. O nedenle bizim gruptan kimsenin adı yazılmadı.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü, gelecek hafta yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.

Belgü, ''Kongrede adayım. Gerekli 200 imzayı topladım. Ben centilmence, gerekli nezaketi göstererek aday olduğumu açıklıyorum. Gazete ilanı da bunu göstergesidir." dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:11

İLGİLİ HABERLER