Spor
  • 24.11.2017 00:01

Başakşehir'den Avrupa'da ilk zafer

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 5. haftasında Medipol Başakşehir, Bulgaristan deplasmanında Ludogorets Razgrad ekibiyle karşılaştı.Mücadele Medipol Başakşehir’in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yer alan Medipol Başakşehir, deplasmanda grubun lideri Ludogorets'i 2-1 mağlup ederek gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Edin Visca ve Kerim Frei kaydetti

Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Ludogorets'i 2-1 yendi ve Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısını Başakşehir 20. dakikada Visca ve 27. dakikada Kerim Frei'ın attığı gollerle 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Ludogorets'in maçtaki tek golünü Marcelinho kaydetti.

Bu sonuçla Başakşehir puanını 5'ye yükseltti ve tur şansını son maça taşıdı. Ludogorets ise 8 puanla gurubun ilk sırasında yer aldı.

LUDOGORETS-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR:1-2

STAT: Ludogorets Arena

HAKEM: Miroslav Zelinka

LUDOGORETS: Renan, Cicinho, Pimienta, Moti, Plastun, Abel, Goralski, Marcelinho, Wanderson, Vura, Lukoki

TEKNİK DİREKTÖR: Dimitar Dimitrov

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Alparslan, Gökhan İnler, İrfan Can, Kerim Frei, Mossoro, Visca, Mevlüt

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

MAÇTAN DAKİKALAR

12. dakikada sol kanattan Kerim’in ortasında ceza sahası içinde Mevlüt’ün kafa vuruşunda kaleci Santos topu çeldi.

20. dakikada sol kanattan Kerim’in ortasında arka direkte Visca’nın gelişine sert şutunda top filelerle buluştu. 0-1

27. dakikada sol kanattan güzel hareketlerle ceza sahasına giren Kerim’in şutunda top ağlara gitti. 0-2

37. dakikada Cicinho’nun sağ çaprazdan şutunda top defanstan döndü. Ceza yayı önünde dönen topla buluşan Marcelinho’nun şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

43. dakikada Anicet’in ceza sahası dışı sağ çaprazından sert şutunda kaleci Mert topu kornere çeldi.

52'Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Virgil Misidjan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu kademedeki savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

69'Orta alandan atılan pasla buluşan Wanderson Farias topla birlikte ceza sahamızın içine kadar geliyor. Topu sağına çekip kaleye yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top yan ağlarımızda kalıyor.

Güncellenme Tarihi : 24.11.2017 02:13

İLGİLİ HABERLER