Spor
  • 1.8.2009 11:33

BATUHAN GAZİANTEP'TE DE SIKINTI ÇIKARDI

Batuhan, Gaziantep’te daha mesaiye bile başlamadan sıkıntı yarattı

Beşiktaş’ın 1 yıllığına Gaziantep’e kiraladığı sorunlu futbolcusu Batuhan, Gaziantep’te daha mesaiye bile başlamadan sıkıntı yarattı.

8 Temmuz’da kente gelerek takıma katılması beklenen Batuhan’ın, bugün itibarı ile henüz takıma katılmamış olması ve ne zaman Gaziantep’e geleceğini teknik yönetimin dahi bilmemesi kafaları karıştırıyor.

Galatasaray Maçında Yok!

Dün yaptığı basın toplantısında konuşan Couceiro, “Yarın açılışımız, haftaya da Galatasaray ile maçımız var. Ama daha Batuhan’ın yüzünü bile görmedim.” Dedi.

Sakat olduğu için kampa dahil olmayan oyuncunun, bugün gelse bile kondisyon açığı olduğu için Galatasaray maçında oynaması çok zor. “Bizim futbolcumuz ama daha yüzünü görmüş değiliz” sözleri de teknik direktörün bu oyuncuya kızgın olduğunu gösteriyor.

Couceiro’nun bu sözleri Gaziantep yerel basınında da deprem etkisi yarattı.

Couceiro’nun bu sözlerine rağmen Batuhan’ın Gaziantep’e gelerek takıma katılması halinde Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı ve bugün Diyarbakırspor’un katılımıyla yapılacak olan Gaziantepspor sezon açılışı için kente gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

(hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER