Spor
  • 10.12.2015 15:06

Beck: Süper Lig çok kaliteli

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck, Spor Toto Süper Lig'de çok sayıda kaliteli oyuncunun forma giydiğini söyledi.

KÜÇÜMSEMEMEK GEREK

Beck, Kicker dergisine verdiği röportajda, Süper Lig'in emekliler ligi  adıyla nitelendirilmesinin yanlış olduğunu belirterek, "Samuel Eto'o, Robin van  Persie, Lukas Podolski ve Mario Gomez gibi 30'lu yaşlardaki oyuncular lige  rekabet getiriyor. Burada kalitesi iyi, 20'li yaşların başında ve ortasında çok  sayıda futbolcu var. Süper Lig'i küçümsememek gerek. Her puan yoğun bir  çalışmanın sonucu"şeklinde konuştu. 

İNANILMAZ BİR HİSTİ

Beşiktaş ile Galatasaray arasında 14 Aralık Pazartesi günü derbi maç oynanacağının hatırlatılması üzerine Beck, "Fenerbahçe'ye karşı oynanan derbiden  iki yıl sonra ilk kez galip ayrılmıştık. Bu inanılmaz bir histi. Şimdi de kulüpte  olan heyecanı algılayabiliyorsunuz" değerlendirmesinde bulundu. 

Siyah-beyazlıların ligde lider pozisyonunda bulunmasının sürpriz  olmadığını savunan 28 yaşındaki futbolcu, geçen yıl şampiyonluğun az farkla  kaçtığını, bu sene ise şampiyonluğa ulaşmayı ümit ettiğini kaydetti. 

Mario Gomez'i Stuttgart'ta genç takımlardan beri tanıdığını da  belirten Beck, "Mario için işlerin yolunda olması süper. Takımı yukarı çekiyor"  ifadelerini kullandı. 

Alman futbolcu, İstanbul'da kendini iyi hissettiğini ve Beşiktaş'a  gelmekten mutlu oluğunu sözlerine ekledi. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:17

İLGİLİ HABERLER