Spor
  • 26.6.2016 12:36

Beşiktaş Şenol Güneş'in istediği iki stoperi de elden kaçırdı

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, istediği stoperlerin elden kaçmasına çok sinirlendi.

Serdar Aziz’i Galatasaray’a kaptıran, Kamil Glik’ten mali yönden vazgeçen Beşiktaş’ta hocanın istediğinin olmaması Şenol Güneş’i kızdırdı. İmdada yetişen başkan Fikret Orman, istenilen özelliklere sahip stoper alacağının sözünü verdi. Stoper transferinde tam bir çıkmaza giren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, bu mevkide istediği oyuncuların elden kaçmasıyla deyim yerindeyse barut fıçısına döndü.

Şenol Güneş’in özellikle Bursaspor’dan istediği hiçbir oyuncunun alınamamasının üzüntüsünü yaşadığı ortaya çıkarken, yönetim de bundan sonraki transfer çalışmaları için yeni önlemler alacak. Siyah-beyazlı teknik adamın Serdar Aziz’i ne kadar istediğini bilen başkan Fikret Orman’ın, Güneş’e, “Hocam siz hiç merak etmeyin. Yeni sezon istediğiniz özelliklere sahip bir stoper transfer edeceğiz. Bunun için maddi ve manevi tüm imkanlarımızı

Pazdan olumsuz
Orman’ın hedefinde ise Gustavo Gomez var. Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak olması nedeniyle, Beşiktaş’a gelmeyi çok isteyen Kolombiyalı oyuncu için Arjantin’in Lanus Yönetimi ile görüşen başkan Orman’ın, hem yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı hem de yüzde 28’lik vergiyi karşı tarafa ödetmeye çalıştığı vurgulandı.

Kamil Glik’te maddi sıkıntılar nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan fakat N’koulou ile temaslarını kesmeyen Beşiktaş Yönetimi, her ihtimale karşı yeni stoper arayışlarını da sürdürüyor. Fikret Orman, bu konuda Sportif Direktör Gökhan Keskin ile birlikte hareket ederken, Keskin’in en son önerilen Polonyalı Pazdan için olumsuz rapor verdiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 12:37

İLGİLİ HABERLER