Spor
  • 13.10.2016 00:23

Beşiktaş : Sosa Fenerbahçe'ye giderse

Beşiktaş'lı yöneticiden flaş sözler! 'Sosa ve F.Bahçe...'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sürekli olarak haklarında Beşiktaş ile ilgili haberler çıkan Sosa, Gomez, Caner Erkin ve Cenk Tosun ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.Ahmet Nur Çebi'nin Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yenilenen SPA merkezinin tanıtımı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"SOSA F.BAHÇE'YE 1 LİRAYA MI 100 MİLYONA MI GİDER BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

"Sosa tatildeyken benim yanıma geldi konuştuk bir kaç kere. Maalesef kendisinden kaynaklanan bir baskısı oldu bize. Bu baskıya dayanamadığımız için de kendisini yolcu etmek zorunda kaldık.Sosa benim futbolcum değil artık. Sosa bu saatten sonra istediği yerde mücadele edebilir. 8.5 milyon Euro bir gelirle sattık kendisini. Ben artık kazandırdığımız paraya bakarım. Fenerbahçe'ye 1 liraya mı gider 100 milyona mı gider ben bunlara bakamam artık."

"ALLAH SELAMET VERSİN GOMEZ'E"

"Gomez ve Töre ile ilgili herhangi bir planımız yok. Ocak ayı geldiğinde onların ve bizim durumumuza göre gündemimize gelirse bakarız. Şu an için böyle bir şey yok. Şartlara göre bakılır. Ancak şu an için kesinlikle öyle bir düşüncemiz yok. Fikret başkanın tabiriyle 'Allah selamet versin Gomez'e.' Oranın oyuncusu onunla ilgili bir açıklama yapmamız doğru olmaz ve beni hiç ilgilendirmiyor."

"ETO'O İLE GÖRÜŞMEDİK"

"Eto'o ile ilgili bizim bir transfer görüşmemiz olmamıştır. Etik olarak başka bir takımın oyuncusuyla transfer görüşmesi yapmamız etik değildi. Bir transfer görüşmemiz olmamıştır. Biz Etoo ile bir transfer görüşmesi yapmadık."

"ABOUBAKAR'IN KÖTÜ ÇIKTIĞINA KATILMIYORUM"

"Aboubakar'ın kötü çıktığı şeklindeki eleştirilere ben katılmıyorum. Ben faydalı olacağına inanıyorum. Bir süreç yaşıyor ve bu süreci aşabilecek bir kişiliği var. Biz bu konuda kamuoyuyla aynı fikirde değiliz."

Güncellenme Tarihi : 13.10.2016 00:16

İLGİLİ HABERLER