Spor
  • 17.6.2018 09:19

Beşiktaş'tan “İlle de sen Sturridge” kampanyası

“Come to Beşiktaş” hareketiyle birçok futbolcuyu kendisine hayran bırakan Beşiktaş taraftarları, bu kez de “İlle de sen Sturridge” sloganıyla golcü futbolcunun sosyal medya hesaplarını işgal etti!

NEGREDO ve Love’dan beklediğini alamayan ve her iki isimle de yolları ayırmak isteyen Beşiktaş’ta Liverpool’lu Sturridge bir süredir gündemdeydi. 28 yaşındaki İngiliz futbolcu, geçtiğimiz sezonu West Brom’da kiralık olarak geçirdi. Liverpool onu önümüzdeki sezon da istemiyor. Ancak mukavelesi 2019’da biteceği için bu yıl da kiralık vermesi, oyuncuyu bedelsiz olarak elden çıkarma anlamı taşıyor. Beşiktaş taraftarı ise Sturridge’i gazeteniz Akşam’ın başlığıyla ablukaya aldı.

FENOMENE DÖNÜŞTÜ

“İlle de Sturridge” başlığı, sosyal medyada fenomen haline geldi. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli forvetin Instagram hesabını bu sloganla doldurdu. Sturridge ise ilgiden memnun. Bazı yorumları ise beğendi. Yönetim, İngiliz yıldızı bitirmenin planlarını yaparken Ada’dan alınan bilgilere göre Liverpool ondan ilk etapta az da olsa bir para kazanmak istiyor. Harika bir hücum hattına sahip olan Kırmızılar’da Teknik Direktör Kloop, Sturridge’i istemediğini yönetime iletti.

ZORUNLU OPSİYON

Beşiktaş’ın öncelikli hedefi futbolcunun sadece maaşını ödemek. Ancak özel bir anlaşma yapılabilirse, önümüzdeki sezon sonu için zorunlu opsiyon maddesi eklenecek. 2-3 milyon euro gibi bir rakam şu anda değil, 2018-2019 sezonunun bitiminde İngilizler’in hesabına yatırılacak. Futbolcunun ise Beşiktaş’a sıcak baktığı biliniyor.

Güncellenme Tarihi : 17.6.2018 09:20

İLGİLİ HABERLER