Spor
  • 17.3.2018 07:30

Beşiktaş'tan sürpriz Talisca kararı!

Beşiktaş'ın Anderson Talisca'nın bonservisini alıp almayacağı henüz netleşmedi fakat gelecek planı şimdiden yapıldı

Beşiktaş, yıldız oyuncu Talisca’nın 21 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmak istiyor. Siyah-Beyazlı kurmayların, daha sonra ise Brezilyalı yıldızı 40-50 milyon Euro’ya satmayı planladıkları öğrenildi.

 Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Başkan Fikret Orman’ın kendisinin istemesi halinde Talisca’nın bonservisini alacaklarını açıklaması sonrasında Beşiktaş’ta gözler Sambacı’ya çevrildi.

 Brezilyalı futbolcunun henüz kesin bir yanıt vermediği ancak Siyah-Beyazlı ekipte kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.

 Yönetimin Talisca’nın 21 milyon Euro’luk bonservisinin Benfica’dan alınması halinde, bu fiyatın çok üzerinde bir teklifle 24 yaşındaki oyuncuyu satmayı düşündükleri bildirildi.

 Başkan Fikret Orman’la görüşen yöneticilerin, “Talisca’yı alalım. Daha sonra teklif gelirse 4050 milyon Euro’ya satalım” dedikleri, başkanın da bunu düşündüğü öğrenildi.

MİLLİ TAKIMI BEKLİYOR 
Talisca’nın Beşiktaş’a sıcak bakmasına rağmen kafasında İngiltere’ye gitmek olduğu bildirildi. Özellikle adı Manchester United’la anılan Sambacı’nın ManU’yu düşünmesi nedeniyle kartal’la masaya oturmadığı belirtildi.

 Başarılı orta sahanın, Brezilya Milli Takımı’nın Dünya kupası kadrosunun açıklamasını beklediği ve bundan sonra net bir yanıt vereceği ifade edildi.

 Bu sezon Beşiktaş formasıyla 24 maça çıkan Anderson Talisca, 10 gol atıp 3 de asist yapmayı başardı.

 Brezilyalı yıldızın Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi Mayıs 2018'de sona erecek ve oyuncu eğer Beşiktaş opsiyon hakkını kullanmazsa Benfica'ya dönecek.

Başarısıyla ve Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla Brezilya Milli Takımı'na seçilen Talisca, Olimpiyat oyuınlarında giydiği milli takım formasını, ilk kez A takımla giyecek.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2018 14:57

İLGİLİ HABERLER