Spor
  • 21.8.2017 21:17

Beşiktaş VİDA'dan vazgeçti

Beşiktaş'tan flaş karar! Vida transferinde...

Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta yöneticiler sorunun orta sahada olduğunu düşündüğünden Domagoj Vida transferinde frene bastı.

Lens, Negredo ve Medel gibi flaş yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Beşiktaş’ta, transferde ağırlıklı gündem stopere takviyeydi ve liste başında yer alan isim de Domagoj Vida’ydı. Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göreyse 2-2’lik Kasımpaşa maçından sonra Siyah-Beyazlı yöneticilerin başkan Fikret Orman ile yaptıkları durum değerlendirmesinin ardından, rotanın orta saha transferine dönebileceği öğrenildi.

Puan kaybına rağmen Tosic’in etkili performansı ve mali tablonun da hesaba katılması, Kartal’ı stoper konusunda kararsız bıraktı. Kontratı 6 ay sonra bitecek olan Vida’ya bonservis ödemenin lüks olacağını düşünen yöneticiler, gerekirse devre arasında takviye yapılmasının daha uygun olacağı fikrini ortaya attı.

GÜNEŞ’LE GÖRÜŞECEK
Takımın yediği gollerde savunma hatası olmadığını düşünen yöneticilerin, Orman’a “Esas sorun orta sahada. Eskisi gibi üretken değiller. Geriye yardıma da gelmiyorlar” uyarısı yaptıkları kaydedildi. Kafası karışan Fikret Orman’ın, stoper yerine orta sahaya takviye isteyebileceği düşüncesiyle Şenol Güneş’le toplantı yapacağı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın isteğine göre transferde rota belirlenecek.

"TOSIC BÖYLE OYNARSA STOPERE GEREK YOK"
Beşiktaş’ta hukuk işlerinden sorumlu yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Dusko Tosic’in Kasımpaşa maçındaki performansına hayran kaldı. Transferlerde etkin bir rol oynayan Mahmutyazıcıoğlu, “Kasımpaşa maçında takımın en iyisi Tosic’ti. Hem geride hem ileride iş yaptı. İlk golü hazırladı. Tosic böyle oynarsa stopere ihtiyaç yok” diye konuştu. Siyah-Beyazlı yönetici, sağ bek arayışlarının olmadığını da sözlerine ekledi.

 

Güncellenme Tarihi : 21.8.2017 21:18

İLGİLİ HABERLER