Spor
  • 24.6.2017 11:50

Beşiktaş Vida'yı çakıyor

Vida müjdesi!

Dinamo Kiev’in yeni teknik direktörü Alexander Khatskevich, Kartal’ın radarındaki Domagoj Vida’ya gidiş izni verdi. Hırvat stoper için son olarak 5 milyon Euro’ya (20 milyon TL) çıkan Siyah-Beyazlılar’ın, bu gelişme sonrasında transfere nokta koyabileceği konuşuluyor.

Stoper transferi konusunda 2 sezondur Hırvat savunmacı Domagoj Vida’nın peşinde bulunan Siyah-Beyazlılar’a, Dinamo Kiev’den müjde gibi bir haber geldi. Teknik direktör Sergiy Rebrov’un yerine Ukrayna ekibinin başına getirilen Alexander Khatskevich, yerel basına yaptığı açıklamada Kara Kartal’ın radarındaki Vida’yla ilgili olarak ayrılık mesajı verdi. Khatskevich, “Kadro çalışmasını yerine getirdik. Güçlendirmemiz gereken pozisyonları tespit ettik.

Bazı oyuncuların takımdan ayrılabileceği gerçeğine hazırız. Bu konunun sadece Yarmolenko için değil, Vida için de geçerli olduğunu aklımızda tutmamız gerekiyor. Bu oyuncuların her an bizden ayrılabileceği gerçeğine hazırlıklı olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Kiev’in talebi belli 

28 yaşındaki futbolcuyla menajeri aracılığıyla anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, 7 milyon Euro’da (28 milyon TL) ısrarcı olan Dinamo Kiev’in inadını kırmaya çalışıyor. Vida için daha önce Denys Boyko artı 3 milyon Euro (12 milyon TL) öneren Kartal, bu teklifinin kabul edilmemesinin ardından son olarak 5 milyon Euro’ya (20 milyon TL) çıkmıştı. Dinamo Kiev’le 1 yıllık kontratı kalan Vida, Beşiktaş’la el sıkışması sebebiyle kulübünün yeni sözleşme teklifini kabul etmeme kararı almıştı.

Hırvat güzeli eşiyle balayında

Kara Kartal’ın stoper transferindeki gözdesi Domagoj Vida, Ukrayna Ligi’nde sezonun sona ermesinin ardından evlilik kararı almıştı. Hırvatistan güzeli seçilen sevgilisi İvana Gugic’le nikah masasına oturan Vida, eşiyle birlikte balayında bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2017 11:51

İLGİLİ HABERLER