Spor
  • 19.12.2012 10:24

Beşiktaş'a Rumen golcü!..

Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminde Romanya’nın Dinamo Bükreş takımından forvet oyuncusu Marius Alexe’yi transfer edeceği belirtildi.
Romen basının haberine göre daha önceden İngiliz devi Chelsea ve İtalyan ekibi Lazio’nun transfer etmek istediği fakat başaramadığı forvet oyuncusu Marius Alexe’yi Beşiktaş’ın transfer edeceği yazıldı. Alexe'nin aylardır maaşını alamadığı için Dinamo Bükreş'i FIFA'ya şikayet etmekle tehdit ettiği, bu yüzden Rumen ekibinin 3 milyon Euro da olsa para kazanmak için bu teklife 'evet' dediği bildirildi.
Siyah-beyazlı kulübün transferin gerçekleştirmesi durumunda bu gelişmenin Marius Alexe için Noel hediyesi olacağı vurgulandı.
Haberde Beşiktaş’a transferine sıcak baktığını anlatan Marius Alexe, “Beşiktaş harika bir ekip. Türkiye'de bir geleneğe sahipler ve benim geleceğim için doğru bir adım olacak. Yıllar geçtikçe olgunlaştığımı ve transferim için doğru bir zaman olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Daha önceden Mircea Lucescu, Adrian Ilie ve Daniel Pancu’nun Beşiktaş’a gittiğini söyleyen Alexe, Türkiye’ye Romanya’dan son olarak Bogdan Stancu transfer olduğunu hatırlattı.

 

İHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER