Spor
  • 27.5.2016 22:59

Beşiktaşlı Tolgay Arslan Galatasaray ile anlaştı

Galatasaray Tolgay Arslan için görüşmelere başlıyor....

Beşiktaş’ta düzenli olarak forma giyememekten şikayet eden Tolgay Arslan için Galatasaray devreye girdi. Gurbetçi yıldız yeşil ışık yakarken, önümüzdeki günlerde kulüpler düzeyinde görüşmeler başlayacak.

Kadroda ciddi revizyon yapmaya hazırlananGalatasaray'da Tolgay Arslan ismi kısa süre önce gündeme gelmişti...

Beşiktaş'ta az forma şansı bulan ve sezon içinde bu sebepten dolayı hocası Şenol Güneş ile zaman zaman karşı karşıya gelen gurbetçi futbolcu konusunda Aslan artık resmen devrede. Tolgay'ın menaceriyle iletişime geçen Sarı-Kırmızılılar, oyuncu cephesinden bir hayli olumlu sinyaller aldı. İstanbul'da yaşamaktan mutlu olan Tolgay'ın düzenli oynayabileceği Galatasaray'da görev yapmaya fazlasıyla sıcak baktığı öğrenildi.

Tolgay'ı alarak orta sahanın merkezindeki problemi çözmek isteyen Cim Bom'da bu konuyla bizzat BaşkanDursun Özbek ilgileniyor. Özbek, kulübünde mutsuz olan Tolgay için önümüzdeki günlerde Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelecek. Bonservis konusunda oyuncunun Galatasaray'ı istemesini koz olarak kullanacak Dursun Özbek, ilk teklifi sunacak. Tolgay Arslan geride bıraktığımız sezon ligde sadece 6 maça çıkarken, 199 dakika sahada kalmıştı.

Beşiktaşlı Tolgay Arslan 2014-2015 sezonunun devre arasında Hamburg'dan Beşiktaş'a 500 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 27.5.2016 23:05

İLGİLİ HABERLER