Spor
  • 22.7.2017 16:57

Bomba! Lucescu geliyor, Sneijder dönüyor...

Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesi, bardağı taşırdı. Yönetimin, salı günü yapacağı toplantıda çok radikal kararlar alacağı öğrenildi...

Lucescu'nun Sneijder'la çalışmak istemesinden dolayı yönetimin böyle bir karar aldığı da ileri sürülürken, Rumen çalıştırıcı, Lozan'daki Fenerbahçe-A.Bilbao maçında, Galatasaray sorularına ''Göreceğiz. Bir şey diyemem'' cevabı vermişti. 71 yaşındaki hocayı göreve getirmek için Özbek tüm kozları oynayacak.

Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesi, bardağı taşırdı. Yönetimin, salı günü yapacağı toplantıda çok radikal kararlar alacağı öğrenildi. İşte detaylar:

SALI GÜNÜ BİLETİ KESİLECEK

Galatasaray'da kazan kaynıyor. Östersunds hezimetinin ardından ufukta teknik adam değişikliği gözüküyor. İlk kez Avrupa'da mücadele eden zayıf rakibine eleyerek tarihine kara bir leke ekleyen Sarı- Kırmızılılar'da Başkan Dursun Özbek, bu facianın faturasını Igor Tudor'a kesecek.

Salı günü Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Hırvat çalıştırıcının ipi çekilecek ve yerine Mircea Lucescu getirilecek.

Rumen teknik adamla daha önce irtibata geçen yönetim, Östersunds facianın ardından temaslarını sıklaştırdı. Kendi koltuğunu sağlama almak isteyen Dursun Özbek'in Luce'yi ne şartta olursa olsun ikna edeceği kaydedildi. Özbek'in bu hamleyle tarafatarın tepkisini dindirerek sezona sorunsuz girmek istediği kaydedildi.

WESLEY SNEİJDER BOMBASI

Yönetimin taraftarla arasını düzeltmek için Lucescu'yla birlikte Wesley Sneijder'ı da geri çağıracağı iddiası bomba etkisi yarattı.

ALBERS'E MESAJ GÖNDERDİ

Dursun Özbek'İn Sneijder'ın manajeri Guido Albers'e ''Bizden haber gelmeden kimseyle anlaşmayın'' mesajı gönderdiği de iddialar arasında...

Lucescu'nun Sneijder'la çalışmak istemesinden dolayı yönetimin böyle bir karar aldığı da ileri sürülürken, Rumen çalıştırıcı, Lozan'daki Fenerbahçe-A.Bilbao maçında, Galatasaray sorularına ''Göreceğiz. Bir şey diyemem'' cevabı vermişti. 71 yaşındaki hocayı göreve getirmek için Özbek tüm kozları oynayacak. (Güneş)

Güncellenme Tarihi : 22.7.2017 17:15

İLGİLİ HABERLER