Spor
  • 1.7.2016 00:10

Bruma'dan bomba itiraflar

Galatasaraylı Bruma'dan Monaco ve Sevilla açıklaması

Galatasaray ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Bruma, Monaco ve Sevilla'nın transfer ilgisine cevap verdi.

Geçtiğimiz sezonu Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren ve Galatasaray'a geri dönenBruma, özel bir röportaj verdi. Monaco ve Sevilla ile ismi anılan 21 yaşındaki oyuncu iddialara sıcaklıkla cevap verirken, yeni takımının birkaç gün içinde belli olacağını söyledi.

Sociedad'da geçirdiği 1 sezonu değerlendiren Bruma, "İspanya'da iyi zaman geçirdim, ancak itiraf etmeliyim ki daha iyi de olabilirdim. Sezonun son bölümünde biraz üzüldüm, çünkü Sociedad'da kalmam için Galatasaray'ın talep ettiği ücretin ödenmesi lazımdı. Onlar başka oyunculara yatırım yapmayı seçtiler, bunu anlıyorum. Her şeye rağmen, Avrupa'nın en büyük liglerinden birinde iyi bir takımda, pozitif bir deneyim yaşadım" ifadelerini kullandı.

"RONALDO GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCU"
Ronaldo hayranlığına değinen genç isim, "Cristiano Ronaldo bana ilham veren bir oyuncu. En üst seviyeye çıkmak için yaptığı çalışma özellikle beni etkiliyor. Diğer oyunculardan iyi ya da kötü olabilirsin, ancak daha iyi seviyeye gelmek için daha fazla çalışabilirsin. Saha içinde ve dışında o böyle. Yeni oyuncular için, benim gibi, Ronaldo çok iyi bir örnek. Ronaldo harika bir sezon geçirdi. Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu o.Dünya futbolunda tarihi baştan yazan bir oyuncu. Takımını yine sırtında taşıdı. Sanırım herkes Ronaldo'lu Real Madrid ile Ronaldo'suz Real Madrid'in arasındaki farkı görüyordur" dedi.

"GELECEK SEZON NEREDE OLACAĞIMI BİLMİYORUM"
Galatasaray'dan ayrılacağının sinyallerini veren Portekizli futbolcu, "Şu anda projem yeni sezon öncesinde tamamen dinlenmek ve sezona %100 ile başlamak. Nerede oynayacağımı bilmiyorum, ancak bu beni rahatsız etmiyor. Birkaç seçenek var ve menajerim bununla ilgileniyor. Tek şey var kesin olan, o da adaptasyonun hızlı olması için iyi bir seçim yapmalıyım. Sevindiğim konu, beni isteyen iyi takımlar var" diye konuştu.

"MONACO İLE İLGİLİ PORTEKİZLİ OYUNCULARDAN BİLGİ ALDIM"
Monaco ile ilgili bilgi aldığını kaydeden Bruma, "Monaco Fransa'daki en iyi takımlardan biri. Birkaç Portekizli oyuncu da orada oynuyor ve Monaco hakkında aldığım bilgiler de pozitif. Ne olacağını göreceğiz. Fransa Ligi Avrupa'nın en iyi liglerinden. Takımlar göze hoş gelen bir futbol oynuyorlar ve oldukça kaliteliler" açıklamasını yaptı.

"YENİ TAKIMIMIN BELLİ OLMASI İÇİN BİRKAÇ GÜN BEKLEYECEĞİZ"
Birkaç güne yeni takımının belli olacağını belirten yıldız adayı, "Sevilla da İspanya'nın en büyük takımlarından biri ki, UEFA Avrupa Ligi'ni yine kazandılar. Monaco ve Sevilla haberlerini okuyunca, değerli olduğumu hissediyorum. Benim değerimin farkında olduklarının ve onların dikkatini çektiğimin kanıtı bu. Neyse, yeni takımımın belli olması için birkaç gün daha beklemek zorundayız" cevabını verdi.

Geçen sezon Sociedad'da 33 maçta 1538 dakika forma giyen Bruma, 3 gol ve 1 asistle sezonu tamamlayarak hayal kırıklığı yarattı. (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 23:50

İLGİLİ HABERLER