Spor
  • 14.11.2017 00:08

Bu futbolcu skandalı Lucescu'nun ipini çeker

Rıdvan Dilmen’den Erol Erdal Alkan’ın Milli Takım’a seçilmesiyle ilgili flaş sözler

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen FOX Ana Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Milli Takım'a davet edilen Erol Erdal Alkan hakkında çarpıcı sözler sarfeden Dilmen, "Eğer bu doğruysa çok sıkıntılı bir süreç başlayacak" dedi.

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber’e katılan ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hollanda 2. Ligi’nde Dordrecht forması giyen Erol Erdal Alkan’ın A Milli Takım’a davet edilmesiyle ilgili iddialar olduğunu dile getiren Dilmen, “Bu iddialar doğruysa Lucescu’ya kusura bakma diyecek göndereceksiniz” dedi.

Türkiye’de daha önce 3 kulüpte oynamasına rağmen bir türlü kulübeden çıkamayan genç futbolcu, Dordrecht'te ayda 5 bin liraya forma giyiyor. Alkan’ın menajer-yönetici ilişkileri sayesinde Ay-Yıldızlı kadroya seçildiği iddia edildi.

İşte Dilmen’in konuyla ilgili açıklamaları;

“Lucescu’nun davranışları beni gelecek ile ilgili ümitsizliğe düşürüyor. Çünkü çok değerli bir teknik adamdır. Ancak tercihlerde özellikle son günlerdeki spekülasyonlar biraz ürkütüyor beni. Yoksa gençleştirme politikası, bu oyuncuları izlemek istemesi sonuçları benim için önemli değil. Bu 11’lerin ne verebileceği önemli. Zaten maçtan sonra görüşeceğiz. Çarpıcı iddialar var. Bu iddialar doğruysa Lucescu falan yani Türkiye’de kusura bakmayın diyeceksiniz göndereceksiniz.”

“Eğer bu doğruysa çok sıkıntılı bir süreç başlayacak diye düşünüyorum yarından itibaren Türkiye’de. Bir kardeşimiz, bir oyu Erdal, gurbetçi kardeşimiz. Surinam asıllı Hollanda’lı Milli Takıma’a davet edilmiş. Gurur verici herkes için. Ancak oyuncunun background baktığımız zaman. Milli Takım’daki kapasitesi tabii ki 1-2 ayda çağ atladıysa farklı ama bin euro’ya çalışan bir oyuncu ki olabilir”

“Eğer bugün Türkiye’de 2. ve 3 liglerde bile oynayamayan bir oyuncuysa ve Milli Takım’a geliyorsa bu gerçekten gündemin yılların en büyük bombası olur. Antrenörü aradım beğenmedik dedi. Milli Takım antrenmanları deneme tahtası değildir. Bu anlamda işareti var”

 

Güncellenme Tarihi : 14.11.2017 00:51

İLGİLİ HABERLER