Spor
  • 25.4.2015 12:01

Burak ile Semih ilk 11'e geri dönüyor

Gaziantep maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdüren Sarı-Kırmızılı ekipte Chedjou takıma katıldı. Burak 75 dakika oynayacak duruma gelirken, Semih'te de bir sıkıntı kalmadı.

Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenman, ısınma hareketleri ve fiziksel çalışmalarla başladı. Daha sonraki bölümde takım halinde pas ve pres çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde taktik varyasyonların üzerinde durulduğu çalışmalar yapıldı.

Chedjou, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Hamit Altıntop’un tedavisine devam edildi. Burak’ın 75 dakika oynayacak duruma geldiği belirtilirken, Semih’in durumunda bir sıkıntı olmadığı öğrenildi.

Hoca, Yasin’den vazgeçmiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzon maçında kenara aldığı Yasin Öztekin’i, Gaziantep karşısında da ilk 11’de oynatacak.Sneijder’in katkısıyla çıkışa geçen tecrübeli futbolcu, Hollandalı yıldızın yokluğunda Emre Çolak’la yakın oynayacak. Hamza hocanın, Yasin’le bir görüşme yaparak motive olmasını istediği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:50

İLGİLİ HABERLER