Spor
  • 25.2.2018 11:04

Burak Yılmaz: Gol kralı Gomis olsun

Trabzonsporlu Burak Yılmaz, gol krallığında yarıştığı Gomis için, "Ben defalarca gol kralı oldum, bu sene Gomis olsun" dedi.

Trabzonspor'un Alanyaspor'u yendiği maçta attığı golle hem galibiyette önemli rol oynayan hem de gol krallığı iddiasını sürdüren Burak Yılmaz, krallık yarışı hakkında konuştu.

"SAHADA BABAMI TANIMAM"

Attığı gol hakkında konuşan Burak, "Bir kere gol, goldür. Nasıl attığımın önemi yok. İster kafamla, ister burnumla. O top girsin de nasıl girdiğinin önemi yok, Trabzonspor olarak bize yakışmayan bir oyun oynadık. Bunun hiçbir yöneticiyle alakası yok. Biz bugün kazanmak için çıktık. Futbol bu sahada babanı bile tanımayacaksın, biz böyle gördük." dedi.

"ŞAMPİYON G.SARAY, KRAL GOMIS OLSUN"

"Galatasaray şampiyon olacaksa Gomis gol kralı olsun" diyen golcü futbolcu, "Sadece gol kralı olmak çok fazla bir şey değil. Gomis hem takım halinde hem bireysel olarak bu hedefe yakın. Eğer şampiyon olursa gol kralı da o olsun. İkisinden biri olmazsa eksik olur. Benim için krallık önemli değil. Ben defalarca gol kralı oldum. Trabzonspor için canımı bile veririm. Bunu bilen biliyor. Eleştiriler umrumda değil demek istemiyorum ama onları kafama takacak yaşta değilim artık."  şeklinde konuştu.

Süper Lig'de 23 hafta sonunda Gomis'in 20, Burak Yılmaz'ın ise 18 golü bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.2.2018 11:05

İLGİLİ HABERLER