Spor
  • 14.6.2013 21:46

Burak Yılmaz'a 25 milyon euro

Galatasaray, Atletico Madrid'in Burak Yılmaz için her yılı 5 milyon avrodan 25 milyonluk önerisini reddederken başkan Ünal Aysal, "Burak beyaz eşya değil" dedi.Takim'in haberine göre, Galatasaray yeni sezon için flaş transferleri gerçekleştirmenin peşinde koşarken İspanyol kulübü Atletico Madrid, Burak Yılmaz'ın peşini bırakmıyor. Sarı-kırmızılı takımda geçen sezon müthiş bir performans gösteren ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle Avrupa'nın gündemine oturan Burak'ı hayranlıkla izleyen Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, yıldız oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Cerezo'nun Burak Yılmaz'ı Galatasaray'dan resmen istediği ortaya çıkarken sarı-kırmızılı golcü için her yıl 5 milyon avro olmak üzere 5 yılda toplam 25 milyon avro önerisine olumsuz yanıt verdi. A.Madrid'in yıllık yapılacak ödemeleri de 1 milyon avrodan 5 taksitte ödemeyi planlaması yönetim tarafından kabul görmedi. Özellikle Başkan Ünal Aysal'ın, "Burak Yılmaz gibi bir oyuncuyu bu şartlarda satmamızı kimse bizden beklemesin. Burak Yılmaz beyaz eşya değil. Böyle bir teklifi düşünmemiz bile söz konusu olamaz" dediği öne sürüldü.

Yeni bir teklif gündemde
Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'nun buna rağmen Burak Yılmaz'ın peşini bırakmayı düşünmediği öne sürüldü. Galatasaray'a yeni bir teklif sunmaya hazırlanan Cerezo'nun kendi yönetimiyle konuşarak nasıl bir yol izleyeceklerini belirleyeceği iddia edildi. A.Madrid'in yeni teklifini bu hafta iletmesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde parladı
Burak Yılmaz geçen sezon gösterdiği müthiş performansla Galatasaray'ın başarısında çok büyük pay sahibi oldu. Sarı-Kırmızılı oyuncu ligde 24, Şampiyonlar Ligi'nde de 8 gol atarak takımını sırtladı. Özellikle Avrupa'da attığı şık gollerle dev kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:27

İLGİLİ HABERLER