Spor
  • 15.10.2016 01:22

Bursaspor’da neşeli antrenman

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı ziyaret eden down sendromlu Muhammed Nejat Büdül de futbolcularla kısa süre top oynayarak keyifli anlar yaşadı.

Spor Toto Süper Lig’in 7.haftasında Pazar günü saat 13.0’da oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıkları yeşil beyazlılar bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Antrenmanı izlemek için Özlüce Tesislere gelen down sendromlu minik taraftar Muhammed Nejat Büdül futbolcularla birlikte bir süre antrenman yaptı. Minik Muhammed’in isteğini kırmayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu kısa bir süreliğine Muhammed’i antrenmana aldı. Futbolcularla birlikte ısınan Muhammed daha sonra Del Valle ile bir süre futbol oynadı, çok mutlu olan Muhammed’in ailesi Hamzaoğlu’na teşekkür etti.

Daha sonra futbolcular Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde yaptığı antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman 6’ya 3 jokerli kontrol pas oyunu ile devam etti. Yeşil beyazlılar daha sonra tam sahada taktik çalışma yaptı.

Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Osmanlıspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve Özlüce Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

bursaspor_1476461739

bursaspor_1476461756

Güncellenme Tarihi : 15.10.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER