Spor
  • 17.3.2018 14:23

Cengiz Ünder'e mesaj yolladı

Barcelona'dan flaş Cengiz Ünder mesajı!

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Roma ile eşleşen Barcelona milli futbolcumuz Cengiz Ünder'e sosyal medya hesabı üzerinden mesaj gönderdi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, Katalan devi Barcelona ile eşleşti.

Barcelona'nın Türkçe Twitter hesabı da eşleşme belli olur olmaz, Cengiz ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Mesajda "İçimize doğmuştu. Selam Cengiz Ünder. Seni Camp Nou'da ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Cengiz Ünder’in rakibi Messi

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. UEFA’nın İsviçre’nin Nyon şehrindeki merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde millî futbolcumuz Ünder’in takımı Roma, Messili Barcelona ile eşleşti.

Barcelona’nın Türkçe sosyal medya hesabında “İçimize doğmuştu. Selam Cengiz Ünder. Seni Camp Nou’da ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı. Beşiktaş’ı kupanın dışına iten Bayern Münih’in rakibi Sevilla olurken, geçen sezonun finalistleri Real Madrid ile Juventus da bu defa çeyrek finalde eşleşti. Liverpool’un rakibi ise Manchester City. Çeyrek finalde ilk maçlar 3-4 Nisan, rövanşlar ise 10-11 Nisan tarihlerinde.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2018 14:25

İLGİLİ HABERLER