Spor
  • 26.4.2015 22:41

Chelsea şampiyonluğa göz kırpıyor

İngiltere Premier Lig’in 34. haftasında oynanan Londra derbisinde lider Chelsea, deplasmanda Arsenal ile golsüz berabere kaldı.

Emirates Stadı’nda oynanan ve Michael Oliver’ın yönettiği mücadelenin ilk yarısında iki takım da yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı ve soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi.

Cuma günü düzenlediği basın toplantısında Fransız meslektaşı Arsene Wenger için “Rakibim değil” ifadesini kullanan Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, ikinci yarıya ligde Arsenal’a karşı 11 maçta 8 gol atan Drogba’yı oyuna alarak başladı. İkinci yarıda da eşitlik bozulmayınca Chelsea ve Arsenal sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Chelsea’nin 4, Arsenal’ın ise 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Son 5 maçta rakiplerine karşı 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Jose Mourinho’nun öğrencileri bu maçta da yenilmedi.

Arsenal karşılaşmada Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin (Dk. 76 Welbeck), Cazorla, Ramsey, Mesut Özil, Alexis ve Giroud (Dk. 84 Walcott), Chelsea ise Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Matic, Fabregas (Dk. 90 Zouma), Ramires, Oscar (Dk. 45 Drogba), Willian (Dk. 93 Cuadrado) ve Hazard’dan oluşan 11’le mücadele etti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:49

İLGİLİ HABERLER